středa 30. června 2021

Zpětná klapka kg 125

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky. Její výhodou je možnost ruční aretace.


Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. KG zpětná klapka proti vzduté vodě, venkovní průměr 125mm, SN je vhodná pro venkovní kanalizace uložené v zemi. Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Díky dokonale hladké vnitřní stěně je kanalizace provedená z tohoto potrubí velmi odolná proti zanášení. Hodnocení produktu:. Zpětná klapka PVC pro kruhové potrubí O 1mm.


Síťka ochrání vaše potrubí před nežádoucím hmyzem a malými škůdci. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN125.


Odpadní zpětná klapka pro KG potrubí 125. KGRE zpětná klapka DN 1FK100C0. Pokud jsou pračky, toalety nebo sprchy. HL zpětná klapka DN1dvojitá s elektrickým uzávěrem. Vzduchotěsná zpětná klapka s usměrňovačem KZK-U 1KG.


KG klapka koncová nerezová DN 110. Protizápachový sifon DN 1KG s čistícími otvory a ovzdušněním. Pro potrubí KG s vnějším rozměrem 125mm. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Ochrana během přívalových dešťů.


Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům. Je určen k odtoku běžné komunální vody. Extra těsná zpětná klapka KPK 1KG zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře.


Při poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu. Pomocí magnetu a šroubku lze nastavit. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za.


Zpětná klapka kg 125

RSKW (1012 160) supertěsná zpětná klapka kruhová. Velmi těsná a velmi dobře fungující zpětná klapka do systémů větrání s rekuperací tepla, kterou lze použít pro sání i výfuk (nutno otočit správný směrem). Litinová zpětná klapka , která slouží k zajištění jednosměrného proudění pracovního média. Pachutěsná zpětná klapka KPK 1KG zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře.


KG -systém je plastový potrubní systém určený pro beztlakové kanalizační sítě a přípojky uložené v zemi. Jedná se o ucelený systém výrobků z trubek a tvarovek z Polyvinylchloridu (PVC-U) vyráběných v průměru od DN 1do DN 40 vyznačuje se vysokou odolností vůči vnitřním i vnějším chemickým vlivům a je napojitelný na běžně používané typy odpadních. Membránová zpětná klapka o průměru 1mm.


Zpětná klapka kg 125

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Pozor na směr proudění vzduchu. Osa zpětné klapky musí být vždy horizontálně.


Pootočení osy zabrání správné funkci. Zpětnou klapku umístěte do potrubí kolmo, max. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Zpětná armatura proti vzduté vodě na ležatý odtok.


Zpětná klapka kg 125

Určeno pro plastová svodná potrubí s hrdlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky