pátek 21. října 2016

Klimatizace sinclair amc 14an

Mobilní klimatizace má vývod teplého vzduchu, který musí být z místnosti odveden do venkovního prostoru. Jedna z nejvýkonnějších mobilních klimatizací na našem trhu nabízí kromě chlazení také funkce odvlhčování a ohřívání vzduchu. Jak je takový přístroj hlučný a kam se hodí.


Pokud nemáte možnost využít nástěnnou klimatizační jednotku, jsou tady pro vás naše mobilní klimatizace. Velmi mě překvapila funkce automatického odpařování kondenzované vody, čímž se udržuje v místnosti stále stejná vlhkost a není p. Mobilka má: funkci automatické ochrany, nezávislá funkce odvlhčování, rotační kompresor, vyjímatelný filtr na boční straně, 24-hodinový časovač, ekologické chladivo-šetrné k životnímu prostředí, záruka roky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Parametry přístroje jsou stejné a má bohatší vybavení.


SINCLAIR CORPORATION LTD. Zmínit můžeme snad jen hlučnost, která patří k nejvyšším v našem srovnávacím testu, bohužel u výkonnějších modelů není nijak neobvyklá. Hlučnost jednotky je dB. Výkon jednotky AMC-14AN je 4kW chlazení a 4kW pro topení. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Její hlučnost, ale není extra tichý, začíná na 54dB(A). Kód produktu: AMC - 14AN. Je vyrobena z AMS plastu a má bílou barvu. Sinclair AMC 14Aa alternativy - Heureka. Samostatné funkce chlazení, topení a odvlhčování tyto možnosti použití dále rozšiřují.


Díky ochraně IPXa doplňkovému příslušenství AK-15P jsou jednotky určeny i pro venkovní. W – nejdůležitější údaj, na základě kterého zjistíme, jak je klimatizace výkonná. Pro místnosti do 35m² (95m³). Chladící výkon 4kW, topný výkon 4kW, dálkový ovladač Instalace vevnitř. Oblíbená mobilní klimatizace z nevyhledávanější cenové hladiny.


Je ideálním přístrojem na ochlazení místnosti. Nástěnný set pro ukotvení odvodní hadice s horkým vzduchem od mobilní klimatizace. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:. Můžete tak nechat hluk za dveřmi. Chladivo R410A ohleduplné k životnimu prostředi.


Výkonný kompresor japonské technologie. V tomto ohledu spadá klimatizace do energetické třídy A (pro chlazení) resp. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Klimatizace sinclair amc 14an

Jméno: Email: Text: Odeslat. NEPA, společnost s ručením omezeným) plní povinnosti, které jsou stanoveny výrobcům elektrozařízení pro oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu zákonem č. Das Klimagerät AMC - 14ANkühlt, heizt, entfeuchtet und kann unter verschiedenen Bedingungen an verschiedenen. Klima deluje odlično, vendar prodajamo, ker smo.


Podobné fráze: sinclair amc 14an , sinclair amc , sinclair air amc 14an , sinclair klimatizace , klimatizace sinclair , nejlevnejsi sinclair amc 14an , nejlevnejsi sinclair. Umiestnená môže byť v interiéri aj exteriéri (balkón, terasa), kvôli zníženiu hluku. Bez známek opotřebení, téměř jako nová, vč. Návod k použití, dálkové ovládání.


Je téměř nepoužívaná, nevyužitá včetně návodu. Sada je určena k montáži do okna nebo stěny při vnějším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky