pondělí 12. února 2018

Auraton 2005 návod

Automaticky nastavujeme teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v dobû, kdy jste doma, a na niωí teplotu – v dobû, kdy jste pryã nebo spíte. Oba regulátory teploty jsou z hlediska obsluhy identické, proto tyto informace uvádíme v jedné kapitole. Odlišnosti týkající se instalace popisujeme ve zvláštních kapitolách. A Obsah Seznam souãástí Seznámení s termostatem LCD (displej) Návod k obsluze 1. Na stránce neleznete návody a manuály na Auraton v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Kontaktujte nás prosím pro možnost nabídnutí náhradního produktu.


Pokojový termostat pro regulaci vytápění. AURATON Česká republika. Nákupní košík položek - Kč Přihlášen í Registrace. Termostat pracuje s dvěmi teplotami.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Unsubscribe from TanieOgrzewaniePL?


Sign in to add this video to a playlist. Instalación y configuración del cronotermostato. This feature is not available right now. Please try again later. Na stránke nájdete návody a manuály na Auraton v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf.


BEZDRÁTOV¯ PROGRAMOVATELN¯ REGULÁTOR. TEPLOTY S T¯DENNÍM PROGRAMEM. Dûkujeme Vám, Ïe jste si koupili nበbezdrátov˘ termostat.


ZAPNUTÍ doporučujeme použít alkalické baterie. Odejměte přední kryt a instalujte dvě nové baterie. Teplota nemusí být °C jako na obrázku a indikátor zapnutého výstupu může být aktivní až po několika sekundách – v závislosti na okolnostech.


Ke stisknutí nulovacího tlačítka. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.


Vysílač a přijímač sady denní, noční, protizámrazová, na dobu dovolené. Bude Va‰í rodinû slouÏit po léta a v˘raznû sníÏí Va‰e náklady na energii. Lastmanuals ofera un serviciu motivat social de impartire, inmagazinare si cautare de manuale relativ la folosirea de hard si software: ghid de folosire, manualul proprietarului, ghid de pornire rapida, date tehnice NU UITATI SA CITITI INTOTDEAUNA MANUALUL DE FOLOSIRE INAINTE DE A CUMPARA ! Celem działalności firmy jest tworzenie najlepszych produktów dostosowanych do potrzeb klientów. Zvolte vhodné umístûní.


Umístûní termostatu mÛÏe v˘raznû ovlivnit jeho funkci. JestliÏe termostat osadíte v místû, kde nemÛÏe vzduch fiádnû cirkulovat, nebo kde je vystaven pfiímému sluneãnímu svûtlu, nebude. Aby termostat pracoval správnû, mûl by b˘t.


Jeho nastavování je skutečně na palici, musíte vždy znovu hledat návod , nebo jej mít někde po ruce. Ten inženýr, co to takhle navrhnul je intelektuální sadista. Na webovém portále Najdinavod.


Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky