čtvrtek 15. února 2018

Sjíždění řeky s dětmi

Mnoho rodičů ve snaze dítěti zpříjemnit prázdniny silným zážitkem vybírá řeky , či jejich úseky, na které nestačí svými silami ani zkušenostmi, což se může stát osudným. I české řeky mají mnoho velmi nebezpečných jezů a dalších míst, před kterými je nutné mít respekt. Před odjezdem si zjistěte, kde s dětmi přespíte a kde si případně půjčíte loď a chybějící vybavení. Pak už jen nasedat a „ahóóóój“!


Berounka: v kraji Oty Pavla.

Malebný kraj proslavil Ota. Nelákala nás žádná z masově navštěvovaných vodáckých „dálnic“. Tak mně Moravice moc klidná teda nepřijde, navíc když se hodně vypouští Letos pojedu s dvouletou dcerou a oproti třeba Bečvě nebo Odře, je to znát.


Je fakt, že na Bystřičce jsem si přivodila úraz páteře. Individuální nabídka pro rodiny s dětmi. Nabídka plavebních tras na Vltavě z Vyššího Brodu do Č. Proč si půjčit loď nebo raft od nás?


Seznam kempů a mapa Vltavy.

Fotogalerie Rafty Vltava. Podmínky půjčovny lodí a raftů Rafty Vltava Český Krumlov. Odemykání a zamykání Vltavy s. Vodácké zájezdy,dovolená na vodě,školní vodácké kurzy,školní akce a výlety. První jarní plavba na raftech a kánoích z Kostelce nad Orlicí do Čestic. Minulý rok jsme poprvé s dětmi jeli Vltavu, na raftu, z Vyššího Brodu.


Každoročně se snažíme s dětmi vyjíždět v průběhu letních prázdnin na několik společných akcí. Sjíždění Vltavy na raftu s dětmi - okres Český Krumlov. Na první z nich jsme se vydali v termínu 18. Jedna skvělá dovolená s malými dětmi , NA VODĚ, na kterou jsem nejela právě kvůli té vodě:-).


Letošní léto vodákům sice moc nepřálo, my jsme se v srpnu přesto rozhodli pro příjemný vodácký výlet s dětmi a přáteli. Vodomilové si skutečně přijdou na své při sjíždění řeky Moravice vedoucí překrásným desítky kilometrů dlouhým údolím řeky Moravice. Avšak i při nízkém stavu vody, kdy je řeka nesjízdná, je na řece několik míst s klidnou vodou sjízdných za každého stavu vody vhodných pro rodiny s dětmi a nebo pro začínající vodáky.


Půjčovna raftů Vyšší Brod vám zapůjčí i záchranné vesty různých velikostí, děti by bez nich vyjíždět určitě neměly. Občerstvení okolo řeky - na Ostravici (restaurace U řeky ), Ostravice (Na hřišti, TJ Sokol), Nová Dědina (restaurace Na nábřeží), Frýdlant n. Zapůjčení vybavení nabízí půjčovna Mirago z Ostravy. Můžete si domluvit také přítomnost instruktora přímo na.

Dále můžete navštívit jeskyni Arzberghöhle (od soutěsky druhým směrem) nebo se jet s dětmi vykoupat do nedalekého Mooslandlu, kde najdete dětské vodní vyžití ve Freizeitparku Ferienland. V kontaktu se zvířaty se dozvíte mnoho zajímavostí o fauně naší planety. Přivítá vás i nádherný zámek Hluboká nad Vltavou. Vaše dovolená s dětmi v ČR bude plná kouzel a zážitků. Pokud milujete sjíždění řeky , můžete si sjet na raftu, či kánoi řeky , jako je Otava, Lužnice nebo Vltava.


Půjčovna lodí Lužnice zapůjčí kánoe Vydra a Samba pro sjíždění řeky Lužnice. Nežárka - sjíždění řeky na paddleboardu. Pro vodáky má veškeré informace o řece Lužnici a poradí s výběrem vodácké trasy na Lužnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky