čtvrtek 13. září 2018

Voděodolný telefon samsung

Galaxy Snabízí svým uživatelům nejnovější mobilní technologie. Pravidelné akcie a zľavy na Vodeodolné mobily Samsung. Objavte kompletnú ponuku mobilných telefónov Samsung. Oproti Galaxy Fold se liší nejen směrem otevírání, které není do boku, nýbž nahoru, ale také samotným účelem.


Samsung Galaxy Z Flip aneb véčkové telefony se vrací.

Ve složeném stavu se totiž nejedná o plnohodnotný telefon , to až. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na ňom sa nachádza gumené tesnenie, ktoré zabezpečuje vodeodolnosť. Preto je nesmierne dôležité, aby gumička a plocha, na ktorú dolieha, boli udržiavané čisté a nepoškodené. Kryt musí byť samozrejme poriadne zatvorený.

Ak sa dodržia tieto pravidlá, nemali by ste sa. Funguje však jen při větší míře okolního osvětlení. Celé tělo je odolné dle normy IP6 podle které vydrží telefon až minut metru pod vodní hladinou. Voděodolný telefon poznáte celkem jednoduše. Takový prvek výbavy značí certifikace IPnebo IP68.


Certifikace IPznamená, že telefon vydrží až metr pod hladinou vody po dobu minut, aniž by voda jakkoliv porušila jeho funkčnost. Jedná se o voděodolný telefon. Mobil tedy vydrží pád z 8metrové výšky a zvládne zůstat hodinu v hloubce metrů.


Dokonce i displej můžete normálně používat, pokud bude mokrý. Test outdoorových telefonů. Do této kategorie spadají zařízení s voděodolnosti i odolností proti pádu. Na veletrhu MWC v Barceloně zase mohli návštěvníci spatřit jakési akvárium s akvabelami, kde se nacházely i nové. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.


Objevujte dosud nepoznané. Pravidla fóra Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony.

Ostatní Vám budou moci lépe poradi. Ulefone Armor Mini, voděodolný telefon s IP6 Dual SIM Přístroj je vyroben do nepříznivých podmínek, jeho tělo je vyrobeno z kvalitního tvrdého polykarbonátu v kombinaci s měkčeným plastem, který lépe tlumí nárazy. Dodejte svému mobilnímu zařízení šťávu, a to rychle a kdekoli.


Odolné mobilní telefony. Pro každého, kterému někdy jeho telefon vzala voda, je investice do vodotěsného, nebo alespoň voděodolného zařízení poměrně zásadní záležitostí. Nicméně jako oficiální vlastnost vlajkové lodě deklaroval jihokorejský gigant voděodolnost až o rok později u Samsungu Galaxy S který taktéž splnil certifikaci IP67. Jistým paradoxem je, že následující generace. Díky rychloupínacímu mechanismu může být osazen na řídítka a trubky rámů většiny motocyklů, kol.


Tel jako nový, bez škrábanců na displeji zádech,celou dobu nošen v po. Certifikace IP68: telefon je vodotěsný až do metru čisté vody po dobu až minut, chráněný před prachem, nečistotami a pískem. MIL-STD 810G je standardizovaná forma testování navržená americkým vojenským úřadem pro přesné vyhodnocení limitů zařízení.


Testování zahrnuje zkoušku pádu telefonu na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky