Vyrobeno z odolného, pevného, potravinářského plastu. Design nádoby je na pohled velice příjemný, jak je u produktů firmy Speidel zvykem. Při designování se rovněž hledělo na praktičnost. Fermentor z nerezové oceli 1. Kvasná nádoba s víkem 60L.
Kvasná nádoba s víkem - objem litrů Kvasná nádoba má pevné víko a po uzavření je zcela hermetická. Je vyrobena z potravinářského plastu a je tolerantní vůči alkoholu. Ve víku nádoby naleznete také. Fermentační nádoba pro pivo, víno, mošty, o objemu litrů. Vyrobeno z robustního bílého potravinářského polyetylénu.
Konická fermentační nádoba 46l. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Domácí vaření piva, Homebrewing Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Jednoduchá fermentační netlaková nádoba - plastový PE sud litrů pro hlavní kvašení piva - primární fermentraci mladiny, k pivovarům Speidel Braumeister.
Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Otevřená fermentační nádoba s použitelným objemem 1litrů pivní mladiny. Plastová nádoba 60l - regenerát Barvy: Červená. Největší plastovou nádobu o objemu 60l využijete v domácnosti, v obchodě nebo skladu na uchování různorodých materiálů, na vodu, při sběru ovoce (hrozny, hrušky, jablka) nebo nebo jako bečku na kvas. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.
Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Jedná se o tradiční technologii výroby typického českého ležáku. Tento fermentor je určen pouze pro proces primární kvašení mladiny bez tlaku, nikoli pro sekundární kvašení pod tlakem. Ušetříte až času a úsilí při výrobě S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.
V případě objednání dalšího zboží s fermentační nádobou toto nesmí dle spedičních podmínek. A to vám ještě přidá na radosti z vlastního piva nebo ovocného vína.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.