pondělí 19. listopadu 2018

Hladinový spínač elko

Hladinový spínač s jednostavovým hlídáním. Lze volit mezi funkcí dočerpávání a odčerpávání. Nastavitelné zpoždění (5-10s). Měřící frekvence Hz zabraňuje polarizaci kapaliny a zvýšené oxidaci měřících sond. Použití je vhodné pro jímky, studny, nádrže nebo hasičské vozy.


Hladinový spínač elko

Meracia frekvencia Hz zabraňuje polarizácii kvapaliny a zvýšenej oxidácii meracích sond. Možnost připojení sond. Hodnocení produktu:.


Jsme zavedená firma s více než 20ti lety zkušeností na trhu elektroinstalací. Voľba medzi funkciou dočerpávanie a odčerpávanie. Nakupte u jedničky v Česku! Informace e-mailem Získejte přehled o produktech a nabídkách ELKO EP. Společnost ELKO EP je jedním z předních světových výrobců elektronických zařízení pro domovní, office a průmyslové automatizace.


Hladinový spínač elko

Již let dodáváme do celého světa, naší doménou jsou p. Nabízí dvě konfigurace, jednostavové a dvoustavové hlídání hladiny. Díky tomu je možné měřit spodní nebo vrchní úroveň hladiny, obě úrovně. Hlídání nebo úrovní hladin ( nebo tři sondy). Viac ako rokov s Vami!


Modulární hladinové spínače nabízíme od výrobců ELKO EP a Eleman. U modulárních hladinových spínačů v rámci jednoho relé lze navolit i konfigurace pro jedno- hladinový i více- hladinový spínač. Jsou zde na výběr jednotlivé hladinové spínače nebo celé sestavy.


Hladinový spínač elko

H a D) - dvouhladinový. Vyznačujú sa jednoduchým spôsobom inštalácie bez zložitého prepájania a zapájania - všetko je pripravené na montáž. ELKO EP HRH-hladinový spínač najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zařízení na hlídání úrovně hladiny se používá jako ochrana čerpadla proti chodu na sucho. Při poklesu hladiny pod nastavenou úroveň se vypne elektromotor čerpadla. Na ochranu čerpadel proti chodu na sucho při čerpání pitné a užitkové vody je určená typová řada HHJedna jednoduchá sonda slouží k indikaci jedné hladiny, dvě jednoduché sondy slouží k. Vyznačují se jednoduchým způsobem instalace bez složitého propojování a zapojování – vše je připraveno k montáži.


Hladinový spínač elko

Pro připojení 3-fázového čerpadla. Více než let s Vámi! Vlastnosti hladinového spínače HRH-7: - vysoké krytí IPjej předurčuje k provozu v náročných podmínkách - spínač hlídá hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, tankerech, zásobnících.


Společnost ELKO EP, lídr v oblasti chytrých elektroinstalací přichází s vysoce odolným hladinovým spínačem v krytí IPa několika možnostmi nastavení. LOVATO LVM… LVMA2hladinový spínač. Tento hladinový spínač má důležité funkce: hlídá minimální a maximální výšku hladiny, např: u hasičských vozů, v. Funkce je založena na principu vodivosti kapalných látek.


Přístroj vyhodnocuje přítomnost kapaliny mezi elektrodami umístěnými v nádrži či vrtu studně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky