středa 17. července 2019

Klasické radiátory

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Radiátory se zpravidla umisťují před okenní parapety. Na rozvodné potrubí se napojují závitovým spojem (šroubením) tak, aby bylo možno radiátory kdykoli bez obtíží demontovat.


Teplotu v místnosti doregulovávají termostatické hlavice v případě, že v místnosti není umístěn prostorový termostat. Určitě nám dáte za pravdu, ať už jako laik nebo odborník designér, z pohledu designu v interiéru klasické panelové zda žebrové radiátory nepůsobí příliš atraktivní a často narušují vzhled interiéru.

Jedním z řešení tohoto problému jsou stylové kryty. Môžete si vybrať rôzne metalízy a textúry. Niektoré radiátory na výšku sú doplnené praktickými držiakmi, ktoré nahradia tradičné vešiaky na uterák. Dizajnové radiátory na výšku sa hodia všade tam, kde vám nepasujú klasické horizontálne vykurovacie telesá. Jednoducho ich zapojíte do centrálnej vykurovacej sústavy.


KLASICKÉ radiátory - ihned k dodání, zavolejte, poradíme Vám. Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí. Pozrite sa na radiátory AQUA na - AKTUÁLNE VIDEA Z VÝROBY Článkový radiátor radu AQUA IV.


Obojstranné oceľové radiátory s bočným pripojením.

V mnohých prípadoch nieje nutnú rekonštrukcia rozvodov. Pro výměnu starých panelákových topných těles doporučujeme radiátory EUROPA Lite. Tato tělesa mají vetší výhřevnost než klasické české Korado. Dodávají se s vnitřním ventilem (VK) pro připojení ze spodu, nebo s klasickým bočním přívodem.


Kvalitní zpracování a technologie německého výrobce s garancí let. Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice, díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie.


Klasické topné žebříky do koupelen mnoha rozměrů v tradičním provedení. Nízké ceny a dobrá skladová dostupnost jsou důvody, proč nakoupit právě u nás. Jaký tepelný výkon by mělo mít otopné těleso? Rebríkové radiátory , rebríky do kúpeľni s možnosťou pripojenia elektrickej špirály.


Rúrkové rebríkové radiátory predstavujú moderné a ľahko osaditeľné riešenie vykurovania malých priestorov ako sú kúpeľne, či sociálne miestnosti, vďaka nízkej hĺbke zabudovania. Ve velké většině domácností stále převládají klasické litinové radiátory. Pokud jsou v pořádku a dostanou nový kabátek v podobě nového, kvalitního nátěru, mohou svou úlohu velmi dobře i nadále zvládat.


I zde byste měli mít na paměti především výkon radiátoru. Celý systém je designován tak, aby měl co největší plochu, a proto ani objem nevypočítáte prostým vynásobením výšky, šířky a hloubky. Nicméně pro představu – klasické radiátory mají objem okolo litrů tekutiny.


Klasické sklenené radiátory so zrkadlovým vzhľadom bez takejto technologickej vymoženosti sú totiž o niečo lacnejšie a praktickejšie. Aj tu by ste mali mať na pamäti predovšetkým výkon radiátora.

Celý systém je dizajnovaný tak, aby mal čo najväčšiu plochu, a preto ani objem neprepočítavajú prostým vynásobením výšky, šírky a hĺbky. Avšak pre predstavu - klasické radiátory majú objem okolo litrov tekutiny. Než si pořídíte klasické radiátory. Teplo domova vám nezajistí pouze útulný interiér s doplňky a horkým čajem na stole, ale především radiátory.


Výběr takového klasického radiátoru byste rozhodně neměli podcenit. Zkušená firma zvládne vyměnit čtyři klasické radiátory typu Radik zhruba za pět hodin a celá operace se obejde bez bourání, řezání a svařování. Výhodou je, že nové radiátory mají stejnou připojovací rozteč jako původní článkové, tedy centimetrů, můžeme tedy použít stávající rozvody,“ říká Martin. Kúpeľňové rebríkové radiátory v e-shope HORNBACH.


Slúžia buď na rýchle vykúrenie vašej kúpelne pomocou zapojenia do elektrickej siete alebo ako klasické vykurovanie pomocou napojenia na ústredné vykurovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky