čtvrtek 12. listopadu 2020

Zahradní krb norman atlas s douzovací nástavbou

ATLAS S DOUZOVACÍ STŘECHOU. Tento zahradní krb je dodáván včetně základové desky. Jedná se o velmi oblíbenou kombinaci v obou dodávaných barevných odstínech. Máte-li k dispozici rohový prostor větších rozměrů, jistě oceníte nabídku rohovou sestavu zahradního krbu vycházejících z koncepce typu krbu Avanta Exclusiv s upravenou pracovní deskou a obohacenou o boční stoly a základové desky v odpovídajícím provedení.


Ideální doplněk pro Vaše zahradní posezení.

Tento krb se může snadno stát dominantním prvkem Vašeho zahradního posezení. Je dodáván včetně základové desky. V základním provedením krbu je i rošt o rozm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hnědý Atlas s douzovací nástavbou si lze prohlédnout na naší Výdejně v Ostravě.

Díky robustní konstrukci s mírně zaoblenými tvary, které změkčují celkový vzhled krbu, dokonalému povrchovému zpracování, bude dominantním prvkem Vašeho zahradního posezení. Zahradní krb Atlas s douzováním je opravdovým bestsellerem mezi krby. U krbu je možné zvolit za příplatek provedení rohové. Krásný designový zahradní krb řady Variant umožňuje zvolit si z více variant barevných variant povrchu a středy. Norman - Atlas s douzovací nástavbou Výrobce.


Zde je možnost používat krb jako 4v to znamená že krb Vám bude sloužit jak na přímé a nepřímé grilování, tak na uzení a douzování. V krbu můžete také péct. Podrobnější návod těchto možností naleznete v sekci ke stažení. Možnost nastavení komínu. DOPRAVA ZDARMA Další obrázky.


Použité kvalitné materiály zaručujú dokonalú odolnosť voči teplu aj poveternostným v. Tato rohová sestava je tvořena krbovým bestsellerekrbem Atlas s douzovacím komínem doplněným po stranách betonovými stolky stejného designu. Zahradní rohová sestava ze základního provedení krbu Atlas doplněného o boční stoly a základové desky. Betonovou střechu lze doplnit douzovací nástavbou , na výběr dva typy povrchů.


Varianta krbu Atlas rozšířená o možnost douzování.

V případě provedení QUATRO je udírna doplněna o další komponenty, které umožňují rozšířit její funkce o nepřímé grilování a pečení. Potřebujete zahradní krb postavit do rohu a máte pro tento účel vyčleněn trochu větší prostor? Chcete zároveň využívat tento zahradní krb k douzování jako venkovní krb s udírnou. Pak Rohová sestava Atlas s douzovací nástavbou může Vaše očekávání splnit.


K dispozici je ve dvou barených provedeních. V naší nabídce najdete jak rustikální krby, vhodné pro milovníky starších designů, tak i zahradní krby moderního vzhledu, které oslní svým nadčasovým designem. Všechny zahradní krby Vám doručíme zdarma po celé ČR. Po skončení grilování můžete s přáteli strávit příjemné chvíle u plápolajícího ohně. Ať už hledáte něco rustikálního, jako je krb PALEO, či něco moderního, jako krby řady ASTRA, INCA nebo ALEGRA s velmi výraznou krbovou střechou.


Každý model může být dovybaven dalším příslušenstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky