středa 17. března 2021

Weishaupt hořáky

Weishaupt hořáky

Free Shipping Available. Check Out Second-hand on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Weishaupt hořáky

Weishaupt zaujímá ve světě vedoucí postavení firmy pro hořáky , systémy vytápění, kondenzační systémy, solární techniku a automatizaci budov. Plynové hořáky Weishaupt provedení 4LN (se zpětným vedením spalin) PDF. Kompaktní hořáky Weishaupt jsou milionkrát ověřené, spolehlivé a účinné.


Jejich úspěch ve světě je výsledkem orientace na kvalitu bez kompromisů. Spolehlivý, úsporný, plněautomatický: Dosud bylo po celém světě instalováno hodně přes čtyři miliony olejových, plynových a dvoupalivových hořáků Weishaupt typové řady W. Hořáky Weishaupt jsou v celém světě oceňovány kvůli své solidní konstrukci a pro svou vysokou kvalitu výroby. Jsou účinné a dlouhodobě použitelné.


Nachází se na spalovacích zařízeních v budovách, v průmyslu, v náročných podmínkách zvláštního použití pod širým nebem a na otevřených mořích. Instalace Modernizace průmyslových produktů patří k prvkům, které v dnešním ostře konkurenčním prostředí používá mnoho firem. Kvůli kolísavým poměrům zajišťují konstantní teploty dva hořáky Weishaupt typu WM-Gv operním domě v Düsseldorfu. Hořáky splňují ekologickou emisní normu platnou od 1. Hořáky byly používané velmi málo a lze k nim pořídit i regulační elektroniku, filtry atd.


Naše servisní středisko je schopno poskytnout kvalitní servis a náhradní díly na mnoho typů hořáků, skladem držené díly jsou zejména k hořákům RAY, PBS Třebíč, Saacke, Weishaupt. Olejové a plynové hořáky s. Součástí našich prací a zkušeností jsou kromě standartních kotelen i speciální technologie, pece, sušky, dopalovací zařízení, stabilizační hořáky na fluidních kotlích, zapalovací hořáky na roštových kotlích, práškových kotlích, ale i vulkanizační kotle, nitridační pece, technologie obaloven, pekáren. Zejména se jedná o hořáky PBS Třebíč, ČKD Dukla, nebo VPS Rosice u Chrasti, u kterých jsme schopni nahradit nejdůležitější zastaralé součásti (automatika, plynová armatura, servopohon) novými moderními.


Weishaupt hořáky

Tyto repase jsou vhodné zejména pro hořáky větších výkonů, kde je pořizovací cena nového hořáku značná. Doprava a montáž možné na vyžádání. Společnost Václav Albrecht se zabývá servisem hořáků Weishaupt a Bentone. Prodám funkční hořáky Weishaupt WG20N-ks- 2kW,ks jednistupn. Bližší info po telefonu nebo mailem.


K hořákům je dostupná dokumentace, návody, revize, protokoly ze servisu. Zajímavostí je, že hořáky jsou uzpůsobeny pro nasávání spalovacího vzduchu z venkovního prostředí (spotřebič typu C). Hořáky je možno dodat s regulací zbytkového kyslíku ve spalinách, která vyrovnává působení měnících se vnějších podmínek v okolí hořáku (změna tahu komína, kolísání teploty a tlaku paliva a spalovacího vzduchu). Kyslíková měřící sonda spolu se speciálním regulačním zařízením provádí nepřetržitou.


TLAKOVÉ HOŘÁKY PALIVOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ - BENTONE, WEISHAUPT , ELCO NÁDRŽE LTO. STAVEBNĚ MONTÁŽNÍ ČINNOST. Standardně jsou s jednotkou dodávány tlakové hořáky firmy Weishaupt , spalující zemní plyn, propan-butan, ELTO a další typy paliv. Hořáky obsahují kompletní plynové armatury, elektroovládání a všechny bezpečnostní funkce. Nabízíme záruční i pozáruční servis uvedených značek hořáků a kotlů.


Zabýváme se především servisem hořáků a kotlů. Prodám hadici na propan-butan (LPG aj.) v délce metrů. Tepelná zařízení Fík, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky