úterý 16. března 2021

Zásuvková lišta master slave

Zásuvková lišta master slave

Zásuvková lišta so spínačom Brennenstuhl Hugo! Slouží k automatickému zapnutí až přístrojů. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se.


Zásuvková lišta master slave

Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. Automatická zásuvková lišta s přepěťovou ochranou a funkcí master - slave. Pomocí vypínače přístroje, který je v zásuvce master , lze automaticky zapínat nebo vypínat všechny přístroje v zásuvkách slave.


Využijte možností filtrace a objevte, která zásuvková lišta odpovídá vašim potřebám. Nejlevnější e-shop Půhy. Master - Slave -funkce. Moveto Otio výsuvná zásuvková lišta , zásuvky,černo-stříbrná. Zboží za akční ceny, slevy.


Zásuvková lišta master slave

Tento blok se zásuvkami diskrétně zapadne do pracovní desky v kuchyni nebo kanceláři. Posouvá se svisle dle potřeby, má robustní konstrukci a dokonalé těsnění. Všechna zařízení v černých podřízených zásuvkách se automaticky zapínají a vypínají prostřednictvím hlavní jednotky v červené řídicí zásuvce. Zabezpečí automatické odpojení (a po poklesu proudu následné připojení) jednoho spotřebiče ze dvou, pokud stoupne odběr nad povolenou hodnotu. Přepěťová ochrana navíc chrání všechny připojené přístroje.


Až přístroje (např. monitor, tiskárna, modem) jsou automaticky zapínány popř. Lišta má navíc přepěťovou ochranu a dvě zásuvky s velkým odstupem, aby se do nich vešly síťové adaptéry. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zásuvková lišta master slave

Hodnocení produktu: (). Biela zásuvková lišta so zásuvkami je univerzálne použiteľná a umožňuje pripojiť k nástennej zásuvke v interiéri až šesť spotrebičov súčasne. Biely kábel má dĺžku m. Zasuvkova lista master slave s prepetovou ochranou ehmann zasuvek seda cerna. Je vybavená okom na zavesenie, môže sa však upevniť aj na stene. Okrem toho je zásuvková lišta chránená proti striekajúcej vode podľa IP44.


Kábel H07RN-F 3Gmmmá dĺžku m. Jedným dotykom osvetleného vypínača môžete vypnúť všetky spotrebiče, resp. Elegantní, jednoduché a praktické. Možnosti použití: Kuchyně Konferenční místnost. Tato zásuvková lišta diskrétně zapadne do pracovní desky v kuchyni nebo kanceláři. Optická i akustická indikace selhání v důsledku přepětí.


Díky použití kvalitních materiálů má zásuvková lišta POWERversal velmi odolnou konstrukci. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Další charakteristiky vybavení viz Premium Protect Line 120.


Zásuvky s ochranným kontaktem otočené o 35°. Lišta je určena pro vnitřní i venkovní aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky