středa 7. července 2021

Zónová regulace podlahového topení

Dobrý den, také mě čeká za chvíli realizace podlahového topení. Pouze s rozdílným kotlem, a to elektrickým. Mohl byste mi prosím napsat jaké komponenty jste potřeboval na regulaci topení a na kolik nakonec samotná regulace vyšla? Tento typ regulace se mi velice líbí ale nemám s ním žádné zkušenosti.


Základem zónové regulace je řídící jednotka, která umožňuje ovládání až šestnácti různých zón, které lze ovládat až třiceti šesti periferiemi.

Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Systém řízení elektrického podlahového topení lze doplnit o další prvky, které Vám usnadní ovládání a zvýší komfort bydlení.


HR - modul má zabudováno relé, které zapíná a vypíná například topný konvektor , elektrický ohřívač vody, klimatizaci nebo jiné zařízení podle časového programu. Chytrá zónová regulace od Jablotronu umí řídit teplotu pro každou místnost samostatně – nikde netopíte zbytečně víc, než je nutné. Když nebýváte doma, regulace nastaví úsporný režim. Jednou z možností je přivádět topnou vodu k rozdělovači topných okruhů již v požadované teplotě do °C a použít tak nízkoteplotní zdroje tepla - např.


Prostorový termostat, servopohony a volitelně spínací hodiny se připojí k rozvaděči (sběrnici) pro regulaci.

Rozvaděč pro regulaci umožňuje bezpečné a přehledné napojení systému do skříně rozdělovače topných okruhů. Oblast regulace vytápění je v současné době velice aktuální téma. Téměř všechny budovy obsahují otopnou soustavu, která je navrhována na základě výpočtu tepelného výkonu. Možností regulace existuje několik a je důležité zvolit správnou regulaci dosahující požadovaného efektu s minimem nákladů. Centrální zónová regulace.


Jedná se o regulaci vytápění nebo chlazení, která má centrální ovládání a přitom umožňuje nastavit žádanou teplotu pro každou zónu (místnost) samostatně. Zónová regulace Zónová regulace vytápění. Regulátor podlahového topení - Elektrobock PH-BP1. Dotykový displej k řídící jednotce AC-116.


TOPENÍ , usporne- regulace. Systém regulace Salus Systém regulace Danfoss Link Systém Elektrobock PocketHome. PH-BP1: skládá se ze dvou částí – vysílače a přijímače.


Vysílač snímá teplotu v místnosti, kde požadujeme regulovat určitou zónu podlahového topení. S regulací Evohome máte teplo domova neustále ve svých rukou. Můžete jednoduše ovládat vytápění a zároveň ušetříte na výdajích za vytápění domova.


Získejte cenové nabídky na podlahové topení , topení.

Umožňuje topit pouze v těch místnostech, kde to opravdu potřebujete. Díky snadnému nastavení a regulaci tak šetříte Vaše náklady na vytápění. Ušetří náklady na vytápění. Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30.


A to v rámci domácí počítačové sítě, nebo také přes internet odkudkoli. KL08NSB 8- zónová centrální svorkovnice pro ovládání podlahového topení. Kvalitní regulace podlahového topení je nutným předpokladem pro dosažení efektivního využití možností podlahového topení. Jejím úkolem je udržení požadované teploty v jednotlivých místnostech. Regulace podlahového topení Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění Regulace podlahového topení.


Navštivte náš obchod elektrické podlahové topení. Nevíte si rady jak sestavit zónovou regulaci topného systému? Napište nám a pomužeme Vám sestavit regulaci na míru s možností instalace a spuštění. To znamená, že nikdy nenastane přílišné přehřátí místnosti, nebo nezůstane málo vyhřáté žádné místo vašeho domova.


Jestliže je požadována jak zónová regulace , tak ovládání kotle, umožňuje systém evohome řídit chod kotle prostřednictvím reléové spínací jednotky BDR91. Pomocí řídící jednotky a jednotlivých koncových zařízení si můžete nastavit v každé místnosti vlastní teplotní průběh. Bezdrátový systém PocketHome zajistí ve Vašem objektu zónovou regulaci.


Můžete si pořídit rozdělovač podlahového topení s čerpadlem, případně bez čerpadla a samozřejmostí je i variabilní počet okruhů (až 10). Prodáváme přitom pouze kvalitní profesionální podlahové rozdělovače topení Easy, které jsou vyrobeny z mosazi a hodí se rovněž pro připojení otopných těles.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky