úterý 13. října 2020

Výroba výměníků tepla

Design and manufacture of heat exchangers. Návrh a výroba výměníků tepla. Naše firma se zabývá ideovým návrhem systému, tepelným a pevnostním výpočtem výměníku, tepelnou bilancí, projekční, výrobní a průvodní dokumentací, výrobou, montáží a následným najížděním zařízení na stavbě, případně provádíme servis. Pracují na principu předávání tepla vedením v tenké stěně výměníku (přes jeho teplosměnnou plochu).


Regenerace: Velikou výhodou rotačních regeneračních výměníků je, že kromě přenosu tepelné energie dokáží přenášet i vlhkost a předávají kromě citelného tepla i teplo vázané. Výroba speciálních průmyslových výměníků.

Samostatnou skupinu tvoří výměníky tepla odolávající vodíkové korozi, dále výměníky v technologickém hydrogenačních rafinací a katalytických reformingů. Mezi specifické zařízení patří i výměníky odpadního tepla pro rychlé ochlazení pyrolýzních plynů a. Jednou z nejdůležitějších činností společnosti je výroba výměníků tepla MAX Jedná se o celonerezové výměníky vhodné pro použití do energetických zařízení, potravinářského, farmaceutického nebo textilního průmyslu. Určeny jsou především pro systémy ústředního vytápění a přípravu teplé užitkové vody s nuceným oběhem tam, kde jsou dostatečně.


Navrhujeme, vyrábíme a dodáváme standardní i speciální výměníky tepla pro nejrůznější aplikace. Nerezové svazkové trubkové výměníky tepla na míru. Nejen tepelné výměníky pro mobilní aplikace do klimatizací, vzduchotechniky, topení, chladicích zařízení, tepelných čerpadel, kondenzátorů, ale i návrhy, konstrukce, výroba a dodání stacionárních výměníků tepla zajišťuje specializovaná společnost Heat Transfer Systems s. Výrobky pro průmyslové využití i pro bytovou zástavbu, zřizování i rekonstrukce výměníkových stanic, ohřev vody v nájemních domech.


Speciální tepelné výměníky jsou výměníky odvozené ze standardních typů tepelných výměníků , koncepčně však uzpůsobené charakteru výměny tepla a procesním médiím.

Spalinovým potrubímrozumíme část potrubí za zdrojem tepla. Naší výhodou je dlouholetá zkušenost při výrobě, a taky dlouhodobé používaní výměníků. V případě potřeby zákazníka jsme schopni držet tepelné výměníky v dohodnutém množství skladem.


Náš tým má dlouholeté zkušenosti s navrhováním a prodejem výměníků pájených i rozebiratelných. Echoz - výroba a instalace rekuperačních výměníků - teplo z chladu. Využití odpadního tepla z vašeho chladícího zařízení systémem rekuperace a rekuperačních výměníků. Výrobce výměníků tepla SECESPOL (se sídlem v Gdaňsku a obchodním zastoupením v Praze) se již více jak let specializuje na vývoj, konstrukci a výrobu různých řešení a typů výměníků tepla. Pro chlazení olejů a vody, kde je vyžadován velký průřez kanálů provádíme výpočty, navrhujeme a vyrábíme trubkové výměníky tepla na zakázku.


Trubkové výměníky tepla jsou dostupné v mnoha materiálových a konstrukčních provedeních, které vybíráme po. Hybridní výměník tepla úspěšně kombinuje výhody dvou klasických technologií – deskových a trubkových výměníků tepla. Stacionární výměníky tepla , návrh, výroba , prodej tepelných výměníků.


Protože využívá výhody obou klasických konstrukcí, může být použit téměř ve všech teplotních podmínkách. Je proto vhodný pro použití jako výparník i jako kondenzátor. Od doby svého vzniku se firma postupně vypracovala mezi významné výrobce výměníků zpětného získávání tepla a spolehlivé dodavatele vzduchotechnických a klimatizačních zařízení. Trubky s vnitřním žebrováním jsou určeny pro výměníky tepla ale i kotle, kde v důsledku jejich speciálnímu tvaru přispívají k lepší výměně tepla mezi médiem a trubkou. Vnitřní žebra způsobují, že v důsledku odstředivých sil, dochází k oddělení páry a tekutiny, přičemž tekutá fáze (voda) je vytlačována směrem ke stěně trubky.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Poznámka k možným poruchovým stavům při provozování výměníků tepla.

Při provozování výměníků tepla je nutno počítat s tím, že mohou nastat stavy, které by narušily jejich řádný provoz. Všechny výměníky CIAT jsou navrhovány podle nejmodernějších znalostí z oblasti přenosů tepla a materiálového inženýrství. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Pro aplikace zahrnující uhlí, ropu, plyn, vítr nebo vodu: Pokud jde o výrobu a dodávku energie, máme pro vás ta pravá řešení pro přenos tepla. Teplo v hrsti - deskové výměníky tepla , tepelná čerpadla, blokové stanice a další.


Zákazníky společnosti jsou Škoda, Audi, VW, BMW. Naše produkty v oblasti kompaktních lamelových výměníků tepla jsou rozmanité a též velmi účinné. Patří sem vzduchové chladiče na míru, komerční vzduchové chladiče a průmyslové kondenzátory. Mnohaleté zkušenosti s výrobou chladičů, chladičů s uzavřeným okruhem, chladičů stlačených plynů a mnoha dalších z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky