úterý 1. října 2019

Termostat 091 návod

Zoznámenie s termostatoVonkajší popis: Na prednom paneli vpravo je výsuvný kryt, ktorý po otvorení sprístupní ovládacie a nastavovacie tlačidlá. THERMO 0Œ N`VOD K OBSLUZE Dìkujeme VÆm, že jste si koupili nÆı termostat THERMO 091. Tento programovatelný regulÆtor teploty s týdenním programem je urŁen pro kontrolu a regulaci vytÆpìcích a chladicích systØmø. Automaticky nastavujete teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v době, kdy jste doma, a na nižší teplotu – v době, kdy jste pryč nebo spíte.


Termostat je třeba naprogra-celkem devět programů.

Upevnite termostat tak, že ho nasadíte cez hlavi čku skrutky a posuniete vpravo (všimnite si otvor v tvare k ľúčovej dierky v zadnej časti termostatu). Dotiahnite hlavnú skrutku a zaistite termostat v danej polohe. Poznámka: Ak je stena drevená, nemusíte používa ť hmoždinky.


Programare termostat de camera Salus 091FLRF - Duration: 9:20. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. V manuálním režimu měníte teploty (komfortní, úspornou) a lze nastavit dobu návratu, po které se termostat z manuálního režimu vrátí do nastaveného programu.


Nastavení dne a ãasu 3. Návod k instalaci Specifikace Dûkujeme Vám, Ïe jste si koupili nበtermostat.

ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Má podsvícený displej oranžové barvy. Aby termostat pracoval správně, měl by být připevněn na vnitřní zdi v místě, kde vzduch volně cirkuluje.


Zvolte místo, kde se členové Vaší rodiny nejvíce zdržují. Elektrické zapojení Výstupy pro zapojení jsou na zadní straně termostatu. Programovatelný termostat pro regulaci vytápění, klimatizace nebo chlazení. Lze využít nastavení komfortní a úsporné teploty , což se ve výsledku projeví na snížení výdajů za topení.


Dotáhněte hlavní šroub a zajistěte termostat v dané poloze. Prostorový pokojový termostat s týdenním programem. Bezdrátový programovatelný pokojový prostorový termostat Euro Thermo 105-TB.


Právě tak může spínat jakékoli jiné topení. V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. GB Thermostat The T0thermostat is designed to control heating and air-conditioning systems. SALUS 0FL - pokojový programovatelný týdenní termostat s podsvíceným displejem. SALUS 0termostat má samozrejme aj pokročilé funkcie, ako napríklad nastavenia rozdielu spínania kotla, kde sa určí presný rozdiel medzi zapnutím a vypnutím kotla.


V s maximální zátěží 5A.

GB TTHERMOSTAT The Tthermostat is designed to monitor and control heating systems. It is equipped with a timed room temperature reduction (SET-BACK) function with repetition every hours. Nezávislý spínací kontakt umožňuje ovládat elektrické či plynové kotle, přímotopy atd. Hľadať v tovare Hľadať v článkoch.


Prihlásenie Nová registrácia. Digitálny priestorový termostat slúži na automatické riadenie vykurovacích sústav v bytoch, domoch a kanceláriách podľa nastaviteľného časového programu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky