úterý 29. října 2019

Expertni micelarni voda nivea

Expertni micelarni voda nivea

Tahle trojkombinace účinně odstraní i voděodolný make-up a zanechá vaši pleť čistou do hloubky – bez jakéhokoli tlaku na vatový tamponek. Poradí si s nečistotami, které během dne ulpí na pleti. Vyzkoušejte naši neparfémovanou micelární vodu s přídavkem dexpantenolu a oleje z jadérek hroznového vína.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Expertní péče pro rychle se mastící vlasy. Nivea Expert micelární voda 4ml.


Micelární voda s vysokou snášenlivostí pro každodenní hygienu citlivých. Poté micelární vodou postupně odlíčím celý obličej, dokud není. Ja som to neznášala ale teraz mi už odlíčenie s touto nivea micellAIR vodou zaberie len. Profesionální líčení nějaký čas zabere, profesionální čištění pleti ale může trvat jenom pár vteřin.


Díky technologii micel přitáhnete jako magnet každodenní nečistoty, mastné částečky i stopy make-upu. Dexpanthenol a olej z jadérek hroznového vína navíc hydratují pleť a chrání ji před podrážděním. Výrobky, které budete používat, musí být k pleti jemné, poskytovat jí dostatečnou hydrataci a neměly by ji zbytečně dráždit. Nezanechává na pleti mastný film. Pro krásnou a perfektně očištěnou pleť.


Make-up odstraňuje bez tření a použití síly. Nenechte si tuto lákavou cenu ujít. Vyzkoušejte jemnou kombinaci micelární vody a vitamínu E, zbavte se jednoduše a jemně nečistot, make-upu i řasenky a zároveň své pleti zajistěte příjemnou hydrataci, svěžest a vláčnost. Odstraní make-up i voděodolnou řasenku. Přidat produkt do oblíbených.


Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na. Bez tření a bez mastného filmu. Spotřebitelský test na ženách po dobu týdnů. Nejlevnější e-shop YesParfemy.


Zboží za akční ceny, slevy. Odličuje dobře, ale je potřeba, abyste použila více tamponků. Není třeba použít sílu, tlačit, dřít. Stačí pár tahů a několik vteřin a líčení je fuč. Balíček byl obvázaný nádhernou fialovou stuhou s mašlí, uvnitř bylo spoustu nádherných umělých květin ( které určitě využiji ještě mnohokrát na focení)#128522;.


Uvnitř balíčku pak nesměly chybět dvě novinky, kterými jsou Labello Crayon a Dvoufázová micelární voda. Micelarna voda ili micelarni rastvor jedan je od onih proizvoda koji su osvojili srca miliona žena na prvo korišćenje. Razlog tome je njihova sposobnost da uklanjaju čestice šminke bez dodatnog isušivanja kože, kao i sastav bez sastojaka koji iritiraju i draže osetljivu kožu lica. Co se oblasti oci tyka, nemuzu odlicovat beznou vodou vubec. Takze ac nerada, musim ji mit stale pro jistotu doma.


Ovdje ćete naći pregled svih NIVEA proizvoda. Upotrijebite kategorije kako biste filtrirali rezultate u skladu sa svojim potrebama i pronađite inspiraciju u člancima koji će vam pomoći da otkrijete svoj novi omiljeni NIVEA proizvod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky