čtvrtek 3. října 2019

Elektrická dečka pro štěňata

Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech. Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období. Výhřevné termodesky pro psy jsou vhodnou alternativou k výhřevným psím dečkám.


LED indikátorrozměr 1x 1cmodnímatel přívodní kabel. Je to skvělý dárek pro vaše blízké, protože elektrická dečka se stupni intenzity tepla a automatickým vypnutím po minutách umožní prohřát ztuhlé svaly a klouby v pohodlí domova. Elektrická dečka Innova topná podložka InnovaGoods Wellness Care ! Komfortní a měkká tepelná podložka ideální pro použití tepla v jakékoliv oblasti těla. Velmi pohodlné a praktické v zimě bojovat proti chladu. Zároveň informujeme naše reklamní partnery a analytiky o Vašem používání naší internetové stránky.


Dečkám, které nejsou určená pro zvířata bych se obloukem vyhnula! Pokud mohu doporučit, kupte opravdu dečku s atestem pro zvířata, nikoliv pro lidi. Známá si takhle koupila dečku ve zdravotnických, chtěla ušetřit a kčemu nedošlo, štěňata dečku pročůrali, došlo ke ztratu a spálení štěňat.


Vyrobená je ze 1 polyesteru a jelikož má odnímatelný konektor a kabel, je možné jí i kdykoliv vyprat. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jde mi hlavně o to, aby ta dečka mohla zůstat zapnutá v podstatě non stop když budu přes den v práci a já se nemusela strachovat, že se přehřeje a štěníci se popálí ( Dále aby se to dalo zakrýt ještě další dečkou či prostěradlem (fena mi vždy při štěňatech hrabe a také se čistí) ale nehrozilo, že mi vše. Také elektrická dečka Lanaform Heating Blanket je součástí našeho seznamu nejlepších elektrických deček.


U každé kategorie spotřebního zboží se najde značka případně výrobce, který má velký podíl v dané kategorii. Taková pozice může i nemusí být výhodná pro koncového spotřebitele. Udrží teplo v zimě tím, že absorbuje vlhkost, aby pomohla získat komfortní tělesnou teplotu, ale také chrání vaše matrace a prodlužuje její životnost. Zahřejte se za pomoci elektrické dečky, která je svými rozměry vhodná i jako podložka na jednolůžko. Nastavte si teplotu za pomoci dálkového ovládání a mějte vždy přehled o zapnutí díky kontrolce.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Teplo rozšiřuje krevní cévy, stimuluje krevní oběh, zmírňuje bolesti svalů, uvolňuje napětí a má relaxační účinek na organismus.


Díky lokálnímu vyhřívání postele a nízkému příkonu je její použití velice úsporné. Výběh pro štěňata je ideální bariérou, která zabrání pejskům, ale i králíkům a jiným menším zvířatům, aby se rozutekli po celém domě, nebo zaběhli na zahradě. Toto bezpečné ohrazení lze využít téměř kdekoliv, výběhy a klece velice snadno a rychle sestavíte, složíte i převezete.


Psí deka je snadno přenosný pelíšek či ochrana nábytku. Podložky mohou mít podobu kožešiny, silné deky nebo prošitého slabého pelíšku. Produkty z tohoto oddělení ocení pejsci, kteří často cestují. Mohou mít tak díky malému rozměru deky své poležení vždy s sebou.


Deky a podložky se snadno udržují v čistotě. Příprava na porod - porodní místo, na které fenku postupně zvykáme (omyvatelné, teplá podložka, velikost: malý pes 1xm, velký pes 5xm), buničitá vata, ručníky, pleny, nůžky (nestříhat pupeční šňůru), šicí materiál na podvázání , váha, termofor - pro malé psy elektrická dečka , bedna na štěňata min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky