středa 30. října 2019

Repase vstřikovačů cena

K určení závad a testování využíváme špičkových zařízení a jejich 1 -ní funkčnost dokládáme protokolem z těchto zařízení. Udržování čistého palivového filtru navíc zajišťuje vyšší výkon, palivové směsi totiž umožňuje lépe hořet. Cena repase se pohybuje podle typu.


Opravujeme vstřikovače značek Bosch, Delphi (Lukas), Denso, Siemens VDO. Specializujeme se také na opravy vstřikovačů TDI-p TDCI, DCI, JTD a další.

Všechny části vstřikovače, které se nedají opravit, nahrazujeme zcela novými a originálními díly pro daný vstřikovač. Pro příklad uvádíme platné ceny za demontáž vstřikovačů. Cena za odfrézování (opravu) komory vstřikovače je individuální, záleží na náročnosti a délce úkonu.


Veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH! Ultrazvukové čištění ( jedna lázeň min) 5Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.

Pokud je výměna vstřikovačů nutná, zvolte repasované vstřikovače s ohledem na životní prostředí a nabízenou kvalitu repase vstřikovačů současnosti. V současnosti Autonorma. Provádíme kompletní čištění vstřiků a celého vstřikovacího systému bez nutnosti demontáže vstřikovačů.


Díky naší technologii dokážeme kompletně vyčistit palivovou, spalovací a výfukovou soustavu během několika hodin. Výsledky jsou jasně prokazatelné a měřitelné. Ceník služeb diagnostiky a oprav vstřikovacích trysek benzínu. Oprava (regenerace) spočívá v metodice uvedené výrobci a otestování na naší zkušební stanici, kterou vlastníme.


Vždy jsou k dispozici referenční data pro konkrétní typ vstřikovačů , je tedy možné přesně určit jejich stav. Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Testování vstřikovačů (nově za osobní účasti) Kompletní repase vstřikovačů včetně kódování. Vážení zákazníci, vítejte na internetových stránkách společnosti DOTOS s. Sice bez otestování na zkušební stolici nelze říci jestli vyčištění pomůže, ale i tak je to minimální cena než hned platit desítky tisíc za nové nebo repasované vstřikovače či čerpadlo.


Kontrola a opravy vstřikovačů , čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek. U vstřikovačů pro Toyotu platí, že lze opravovat pouze vstřikovače s tzv. Prekostruck ) Naše nabídka služeb FLEXAMI-AUTO s. Ale u vstřikovačů common rail k tomu potřebujete speciální nářadí, znalosti i testovací vybavení.

A třetí, hlavní důvo proč samotná výměna trysky není řešením, je v tom, že ve vstřikovačích common rail je řada dalších součástí, které ovlivňují jejich funkci. Jako zástupce a opravce pro vstřikovací systémy Bosch provádíme veškeré operace potřebné k autorizovanému testování, repase vstřikovačů a vysokotlakých čerpadel. Naše zkušenosti z oprav těchto systémů Vám mohou pomoci s technickou podporou, kterou poskytujeme spolupracujícím servisům. Diagnostiku a servis vstřikovačů provádíme do hodin.


Pro zaručení těsnosti spalovacího prostoru doporučuje výrobce u všech přímých vstřikovačů vyměnint teflonoý těsnící kroužek. Na skladě máme dva typy těsnících kroužků a speciální nářadí pro jejich montáž. Vždy používejte kvalitní filtry, s garantovanou filtrovací schopností, protože věta: „Není filtr jako filtr, je beze zbytku pravdivá a množstvím ne zcela kvalitních „taky filtrů, je trh doslova přesycen.


Cena filtru by neměla být hlavním kritériem jeho výběru. Garanční prohlídka Často se nás ptáte, jaký je rozdíl mezi garanční prohlídkou, servisní prohlídkou, inspekcí auta atd. Proto jsme připravili tuto stránku, abychom pojmy upřesnili a Vám zjednodušili rozhodování, kdy jet do servisu, co požadovat a co očekávat.


Pokud vstřikovače nejdou z motoru vyjmout, např. Naši mechanici provádějí demontáž vstřiků prověřenými mechanickými a hydraulickými metodami, které jsou maximálně šetrné k celému motoru, tedy obejdou se bez demontáže hlavy motoru a jiných složitějších zásahů. Je nutno počítat s tím, že pokud hlavu budeme kompletovat, cenu práce může i mnohonásobně překročit cena nových dílů použitých pro opravu, zejména ventilů, ventilových vodítek, zdvihátek, vačkových hřídelí atd.


Příspěvek od kamenskyvita 05.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky