pondělí 28. října 2019

Tlaková expanzní nádoba s membránou dukla

Popis činnosti: Výroba, prodej, montáže v oboru tlaková zařízení, topení a úprava vody. Vyrábíme expanzní nádoby, kotle. Na trhu kromě klasických expanzomatů.


Expanzní nádoba zajišťuje udržení tlaku v topné soustavě a vyrovnává případně změny objemu. Je sofistikovaným kompenzátorem a akumulátorem, který však dokonale funguje na základních fyzikálních principech a nevyžaduje žádnou elektrickou energii ani jiné zařízení. Stará se o hladký chod celé soustavy.

Jsou vhodné pro zvyšování tlaku vody, přepravu vody, nebo jako zásobníky vody. Maximální pracovní tlak je barů a maximální teplota vody je. Ohřívače vody a bojlery. Podle počtu odběrných míst a četnosti odběru volíme velikost nádoby.


Samotná tlaková nádoba udržuje a vyrovnává tlak v systému. NORIA APT - mimořádně kvalitní tlaková nádoba s membránou s max. Rozdíl vzhledem k nádobám GWS spočívá ve skutečnosti, že si výrobce nepožádal o atest na použití pro pitnou vodu.


V naší nabídce najdete expanzní nádoby topenářské a vodárenské předního výrobce Reflex.

Použitá, objem 80L, nejvyssi pracovni pretlak bar. Bezúdržbová tlaková nádoba s butylovou membránou pro domácí vodárny, zavlažovací systémy a posilovací stanice. Atest na pitnou vodu, nerezová přípojka, objem litrů, max. TLAKOVÉ NÁDOBY s membránou BUTYL.


CIMM expanzomat ERE CE 100l s membránou 6bar. Najdete zde také nabídku expanzních nádob. N, (NG) s nevyměnitelnou membránou ,. Pracují na termostatickém principu a slouží jako. U moderních soustav se přednostně. AQUAVAREM ( tlaková nádoba AQUAVAREM vertikalní, záruka let, butylová membrána, Příslušenství k čerpadlům, náhrada expanzní nádoby AQUAMAT ČKD DUKLA 35) AQUAVAREM litrů, vertikalní, tlaková nádoba pro vodárny, na pitnou vodu.


Tlakové nádoby Aquavarem. Expanzomaty pro ÚT CIMM, - l, tlak - bar. Plochá expanzní nádoba pro kotle, systémy vytápění a chladící okruhy s. Má zalisovanou nevyměnitelnou membránu. Plynový a vodní prostor jsou od sebe odděleny membránou.


Kvalitní nerezové tlakové nádoby bez vaku, tlaková nádoba Joval za nízkou cenu. CIMM ERE CE 50l expanzomat s membránou 6bar úchyty. CIMM SOLAR CE 100l stojatá tlaková nádoba 10bar.

Se všemi nástavci pro montáž armatur, vstupů a výstupů. Použití těchto expanzomatů je v systémech vytápění a pro chladící okruhy. Druhy: expanzní nádoba s membránou.


Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Součástí tlakových nádob často bývá i vak. Vakem je membrána, která je nejčastěji vyrobena z gumové pryže. Proto pro vás tým topenilevne. Tyto expanzní nádoby se vyznačují širokou škálou použitelnosti.


Možnosti použití jsou od rodinného domku až po kotelny v obytných a průmyslových komplexech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky