pátek 11. října 2019

Romotop zadní přikládání

Zadní přikládací dvířka zajistí pohodlné vkládání dřeva do komory. Sklo dvířek je designově potištěno. Vložky disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu a jsou určeny jak pro akumulační, tak i pro konvekční provoz.


Rám dvířek je vyroben ze speciálního tuhého válcovaného profilu. Speciální patentovaná konstrukce teplovodního výměníku TRIPLE PASS zvýší účinnost vložky až o. Objem výměníku je l.

Krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky vysokou kvalitou zpracování a moderním designem. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Triple pass využívá mnohem efektivněji vnitřní teplosměnné plochy trubek výměníku.


Při trojnásobně delší cestě dokáže výměník odebrat spalinám mnohem více tepla, než výměník. Příplatek u tohoto provedení je 19. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru.


Vysoká účinnost a čistota spalování topenišť je garantována léty zkušeností a silnou. W, do prostoru výkon 3. P- zadní přikládání ,trojsklo s teplovodním výměníkem.

Nikde jinde levněji nekoupíte! Záruka běží až po potvrzení záručního listu při prvním za. Romotop Dynamic WB 2g 66. Při hoření vytvářejí tepelnou energii kterou pak sáláním, nebo konvekcí (horkovzdušným prouděním) ohřátím vzduchu předávají do vytápěné místnosti.


Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Samozřejmostí je možnost připojení krbové vložky na přívod vzduchu z exteriéru. Minimalizuje se tak znečištění obytné části, protože přikládání.


Teplovodní, teplovzdušné krbové vložky ROMOTOP s vysokou účinností, kvalitním. Podzim již klepe na dveře a sním spojené chladnější počasí, proto mnozí z Vás určitě přemýšlí nad zdrojem tepla pro svoje nové nebo stávající obydlí. Litinová krbová kamna patří mezi žádaná krbová kamna.


Krbová vložka nesoucí označení DYNAMIC B2G 66. Na našem specializovaném eshopu najdete široký výběr všech druhů krbových kamen za výhodné ceny. Nabízíme odborné poradenství při výběru kamen. Video k produktu: Výkon 1kW Účinnost 8 Externí přívod vzduchu ano Průměr kouřovodu 1mm Hmotnost 2kg Prosklení čelní rovné.


WBD - krbová vložka s teplovodním výměníkem , dvojsklem a zadním přikládáním. Plná či prosklená oboustranná krbová dvířka ( zadní přikládání ) jsou většinou umístěné do technické místnosti, nebo chodby, zimní zahrady a podobně čímž. Výhodou zadního přikládání je praktická obsluha topeniště.

Přední pohledové sklo dvířek nabízí podívanou na oheň z obytného prostoru, zatímco zadní dvířka bez prosklení slouží k přikládání paliva z technické místnosti nebo chodby. Dvířka pro zadní přikládání jsou navržena tak, aby. Podrobná technická data ke všem variantám naleznete na stranách 35–37.


Naše nabídka obsahuje kompletní škálu těchto krbových vložek a jsem schopni provést i napojení na komín či komínový systém. P nabízí možnost zadního přikládání z technické místnosti a je také určena i pro nízkoenergetické stavby. Spalovací komora je vyložena pravým šamotem a dno je podloženo izolačními deskami pro dosažení maximální teploty spalování.


Součástí balení dodávky je záslepka. Cena na dotazKrbovou vložku Hoxter nelze zakoupit sam. Velkou výhodou je, že si nenosíte do čistých obytných prostor dřevo, ve kterém bývá spousta prachu a nečistot a jednoduše přikládáte a následně vynášíte popel z technické místnosti nebo chodby.


KV 0WBD krbová vložka s teplovodním výměníkem 6-18kW trojsklo zadní přikládání. Bez konzultace o stavu komína a jeho parametrů nevybírejte krbovou vložku a určitě ji. Tento problém lze vyřešit krbovými vložkami se zadním přikládáním z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky