úterý 29. října 2019

Elektrické auto jeep wrangler

Free Shipping Available. Quickly Filter by Price, Mileage, Trim, Deal Rating and More. Search thousands of stores in one place. Lyst - Your world of fashion! Jednoosobové autíčko prvotriednej kvality, s diaľkovým ovládaním pre rodiča a tlačítkom STOP s pohonom 4x4.


Chrómové doplnky, vstup na Mp svietiace svetlá nad sedačkou z EKO kože.

Ghz diaľkové ovládanie pre rodiča, otváracími dverami a kufrom, USB vstupom, SD vstupom, bohatými svetelnými LED efektami, pérováním náprav, madlom pre ručné odtiahnutie, batôžkom na drobnosti, 4x45W motor. Auto je možné řídit rovněž dálkovým ovladačem. Ovladač umožňuje jízdu do předu i dozadu a zatáčet vlevo.


Ghz DO pre rodiča, USB vstup, SD karta, Mpprehrávač, otváracie dvere, čalúnená sedačka z EKO kože. Autíčko je odpružené ve předu i vzadu. Dětské elektrické terénní auto s otevíracími dveřmi a nabíjecím akumulátorem.


Režim jízdy je možný ve dvou stupních – pomalá, střední a rychlá. Shop the new collection!

Vhodné pro děti od let. Těšín anebo dobírka cena 200kc. TECHNICKÁ DATA: Dálkové ovládání s možností PŘEPÍNÁNÍ rodičů nebo dítě. Detské elektrické autíčko sa ako prvé auto v živote Vášho dietaťa môže stať zdrojom nezabudnuteľných spomienok a zážitkov. Nádherné elektrické autíčko vzbudí radosť v očiach Vašich detí.


Každé elektrické autíčko je vybavené diaľkovým ovládaním pre rodiča, bezpečnostným pásom a rôznym stupňom vybavenia. Car Mechanics are Online Now. Verified Mechanics are Online Now! Be Connected Online in Minutes!


Experts are Ready to Help. Two engine choices are available to power the Wrangler : a 197bhp diesel and a 268bhp petrol. from Real Professionals. The two-door model will likely appeal to those after a more. It can be annoying at times. Elektro auto je vyrobeno z velice kvalitních materiálů, sedátko je velmi pohodlné.


Hlavní předností je jízda dopředu i dozadu. Jeep má funkční světla. Diaľkové ovládanie pre rodičov umožňuje na diaľku ovládať vozítko a voziť dieťa, ktoré to nedokáže samé.

Dětské autíčko ,nádherný jeep Wrangler ,otvírací kapota. Tento produkt je odesílán prostřednictvím PPL, při výběru dopravy volte PPL. Elektrické autíčka pre malých automobilových nadšencov.


Stačí si len vybrať a jazdiť na detskom autíčku z našej ponuky Súhlasím Vážení návštevníci, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky