pátek 11. října 2019

Siemens ha748540

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. Výhodou indukční desky je velká efektivita, kde teplo neuniká z okolí hrnce. Sklokeramická varná deska je velmi odolná vůči poškrábání a je schopná se sama vypnout. Moderní volně stojící sporák s indukční varnou deskou s nejlepším vybavením pro vaření, pečení a smažení.


De kookplaat verwarmt zeer snel door de inductietechnologie en met de boost-functie zijn je pannen nóg sneller warm.

Handig, wanneer je vergeten bent de kaassaus op te zetten en de bloemkool al bijna klaar is. Moderní indukční technologie zaručí rychlejší vaření a snazší čištění varné desky. Senzorové ovládání touchControl, pomocí kterého nastavíte stupňů výkonu, je doplněno digitálním funkčním displejem s minutkou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


De e-mail met exclusieve kortingscodes is zojuist naar uw een opgegeven e-mail. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG. Objem trouby je litrů, má hladký smalt titanGlanz, přičemž trouba je.


Objem rúry je litrov, má hladký smalt titanGlanz, pričom rúra je multifunkčná. Senzorové ovládanie touchControl, pomocou ktorého nastavíte stupňov výkonu, je doplnené digitálnym funkčným displejom s minútkou.

A, multifunkce: ohřevů vč. D horkého vzduchu Plus, 66l, timer, dětská pojistka, samočištění ecoClean na zadní stěně, zápust knoflíky, SoftClose. Indukční deska nabízí rychlejší vaření a nenáročnou údržbu varné plochy a trouba s inovativním 3D horkým vzduchem zajistí rovnoměrné šíření horkého vzduchu a možnost pečení ve více úrovních.


Moderná indukčná technológia zaručí rýchlejšie varenie a ľahšie čistenie varnej dosky. Dokonalé výsledky pečení až na úrovních zajistí inovativní rovnoměrná distribuce horkého vzduchu 3D Plus. Q5Elektrický solo sporák Technické parametry: sklokeramická varná deska indukční varné zóny vpředu vlevo: varná zóna 1. Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben.


TouchControl kontrola senzor, po kojem stupnjeva postaviti izvedbe je u pratnji funkcionalnim digitalnim zaslonom s vremena. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder. Wat valt er niet onder deze garantie? Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Wat te doen bij een storing? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Malé elektrospotřebiče Nádobí. Velké elektrospotřebiče. Vestavné elektrospotřebiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky