čtvrtek 24. října 2019

Plynová páječka dremel

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Přístroj je vyroben z kvalitních materiálů a tím je zajištěna jeho dlouhá životnost. Plynová pájka a její zprovoznění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Plynová páječka dremel

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Díky nastavitelné teplotě jsou zajištěny široké možnosti použití. VersaTip je výkonná bezdrátová páječka se šesti vyměnitelnými hroty.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato snadno ovladatelná páječka je vhodná. Nakupte pájky a páječky na Alza. Multifunkční plynová páječka Vám pomůže při různých aplikacích jako např: pájení, tavení, řezání za tepla, svařování a vypalování vzorů do dřeva nebo do kůže (pyrografie). How To Make A Pound PVC Slingbow for $Zommbie Defence , fishing , compact - Duration: 8:43.


Plynová páječka dremel

Vzhledem ke zvláštnostem svého designu nepotřebuje žádné vodiče. Obecně funguje na principu plynového hořáku. Vedle pájecích nástrojů společnost Dremel vyrábí mnoho dalších nástrojů. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Patří mezi ně zejména elektrické pily a vrtačky. Portfolio výrobků DREMEL se v posledních letech rozrostlo o lepící tavné pistole na lepící tyčky všech průměrů. DREMEL plynová páječka a plynový hořák DREMEL plynový hořák a páječka Dalším novým segmentem jsou plynové páječky a plynové hořáky Versa-Tip a Versa-Flame. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Malířské nářadí a doplňky) Hodnocení produktu:. Stabilní noha zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci, variabilní nastavení teploty umožňuje přizpůsobení individuálním projektům. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Jedná se o bezdrátový model přístroje v saděkterý zahrnuje šest návnad.


Nově přehlednější a rychlejší. Plně splňuje požadavky pracovního procesu, protože má regulátor teploty. K dalším funkcím patří také dětská pojistka. Délka páječky je dvacet centimetrů.


Plynová páječka dremel

Hmotnost - něco málo přes sto gramů. Používá se na: měkké pájení. Přednosti Jedno nářadí pro šest různých aplikací: pájení, tavení, řezání za tepla, smršťování, vypalování vzorů do dřeva nebo do kůže (pyrografie) a odstraňování barvy. Dremel VersaFlame má zásobník se zkapalněným butanem, pro rychlý ohřev a snadné doplňování. Upozorniť ma Zadajte platnú e-mailovú adresu.


Neplatná e-mailová adresa, skúste to znova neskôr. Odoslaním svojej e-mailovej adresy súhlasíte s používaním e-mailovej adresy na výnimočné účely, kedy vás budeme informovať o opätovnom naskladnení produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky