středa 30. října 2019

Vložky bella herbs

Vložky bella herbs

Free Shipping Available. Tento web používá, podobně jako jiné weby, soubory cookie. Tyto soubory nám umožňují vylepšovat tyto webové stránky, zlepšovat jejich funkcionalitu a poskytovat vám tak relevantnější služby jak na webu, tak i prostřednictvím dalsích médii.


Vložky bella herbs

Ultratenké hygienické vložky. Počet produktů v nabídce: 20. Povrch vložky je netkaný, velmi jemný a měkký se zvýšenou savostí.


Má silně protizánětlivé a protiplísňové účinky. Jemná citronová vůně pomáhá proti bolesti a uvolňuje nervové napětí. Jemná citrónová vůně verbeny zklidňuje smysly a zmírňuje stavy nervového napětí. Zklidňuje podráždění pokožky a působí protizánětlivě. Verbena má vlastnosti upravující menstruační cyklus.


Nejlevnější e-shop YesParfemy. Zboží za akční ceny, slevy. Příjemná sladká vůně osvěžuje a navozuje pocit pohodlí. Květ lípy je znám svými léčivými účinky. Vykazuje antibakteriální a protizánětlivé působení, zmírňuje svědění a pálení pokožky.


Jitrocel má rotizánětlivý a krycí účinek, napomáhá hojení ran, zmírňuje příznaky kožních onemocnění a chrání před vyrážkou. V tradiční medicíně je považován za protilátku jedů. Sú pokryté jemnou vrstvou z netkanej textílie extra soft.


Vložky bella herbs

Skorocel sa stará aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Vďaka jeho upokojujúcemu účinku napomáha predchádzať vzniku zápalom. Jsou obohaceny o výtažek z lípy, která má protizánětlivé a antibakteriální účinky , a působí tak léčivě a blahodárně v případě nepříjemného svědění či pálení kůže. Bella je jednou ze značek TZMO SA. Priedušné hygienické vložky a slipové vložky s výťažkami z verbeny, lipy a skorocelu.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Lipa je známa pre svoje liečivé vlastnosti. Má antibakteriálne a protizápalové účinky, zmierňuje svrbenie a pálenie kože.


Vložky bella herbs

Sporýš lékařský má vlastnosti, kterými se řídí menstruační cyklus. Snižuje podráždění pokožky a působí protizánětlivě. Jemná vůně sporýše lékařského zklidňuje a uvolňuje nervové napětí.


Jitrocel má protizánětlivý a krycí účinek, napomáhá hojení ran, zmírňuje příznaky kožních onemocnění a chrání před. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi. Vložky jsou jemně aromatizované.


Dostupné ve dvou vůních – sporýš lékařský a květ lípy a také bez aromatu s extraktem z jitrocele kopinatého. Hygienické vložky podle zkušeností ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky