pondělí 21. října 2019

Mikro plynový hořák

Mikro plynový hořák

Nadšený učitel angličtiny z Brna: Naučit se jazyk nám brání strach, mně to taky nešlo - Duration: 7:50. Miniaturní plynový hořák s piezo zapalovačem, regulací plamene a ochranou krytkou. Hoří plamenem až 700°C. Ideální pro smšťování izolačních bužírek na kabelech, nahřívání ocelových drátů před ohýbáním, pájení ocelových drátů na podvozky a podobně.


Plynová pájka mikro hořák KG Standard. C, doba provozu: min. Vhodný také na cesty jako výkonný zapalovač, který vítr jen.


Vysoká spolehlivost, kvalita, perfektní servis a spokojenost zákazníků jsou základem naší firemní politiky. Nabízíme moderní a kompletní servis v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů a pomůcek. Díky své kompaktnosti je mikroplynový hořák ideálním průvodcem na cesty. Tento plynový hořák se provozuje s běžným.


Přesně a důkladně vyroben, má výměnné trysky a rukojeť s regulací plynu. Dodáván se klíči k výmě. Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů.


Díky ochranné krytce trysky a své velikosti jé vhodný na cesty. Mikro plynový hořák PREMIUM. Kvalitnější verze miniaturního plynového hořáku s piezo zapalovačem, regulací plamene a automatickou ochranou krytkou.


Mikro plynový hořák

Proti standardnímu provedení má tento typ mnohem lepší kvalitu zpracování z kovu a kvalitnějších plastů a samozřejmě vyšší životnost. Má automatickou krytku a vyšší. Hořák je vhodný na kempování nebo turistické výpravy.


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Využijete jej ke stahování izolace, ohřívání, tavení nebo pájení. Už vás neodradí přicházející večerní chlad. Využití terasy, zahrady, předzahrádky nebo pergoly se prodlouží o týdny až měsíce. Určitě rádi usadíte návštěvu ven a něco dobrého ugrilujete, i když zrovna není parné léto.


Koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty až 700°C. Ruční plynový mikro hořák. Lehký profesionální mikro hořák , je použitelný v jakékoli pozici.


Vhodný pro cukráře, pyrotechniky, elektrikáře, modeláře apod. Veškeré informace o produktu. Kvalitně zpracovaný miniaturní hořák Conrad najde své široké uplatnění v dílně či při cestování. Stabilní kartušový turistický vařič s patentovaným bezpečnostním systémem zajištění kartuše proti uvolnění, inovativní, moderní, lehký a praktický design.


Včetně ochrany proti větru. Hořák GAS-MINI plynový miniaturní. Doba provozu na jednu kartuši 2h-6h. Tento miniaturní plynový pájecí hořák dokáže zkoncentrovat plamen takovým způsobem, že jeho teplota dosáhne až 7°C. Tento hořák lze naplnit běžným plynem do cigaretových zapalovačů.


Paella hořáky jsou ideální nejen pro vaření na pealla pánvích, ale také pro grilování. Multifunkčný plynový mini horák KG Pocket. TECHNICKÉ PARAMETRY Na zemní. Hořáky se používají na různé práce v dílně při opravách apod.


Pro hořáky vedeme levné kartuše a máme slevový program pro zákazníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky