pondělí 21. října 2019

Letlampa na kartuše

Letlampa na kartuše

Letlampy, horáky na kartuše. Flambovacia letlampa Tornado: ľahká, odolná pájkovacia letlampa s plastovým držiakom na kartušu a patentovaným systémom zámku proti uvoľneniu kartuše. Určen pro kutily a řemeslníky.


S hořákem lze provádět pájení cínem, různé druhy. STREND PRO Hořák plynový, pájecí letlampa 5kW pro propichovací kartuše , propan-butan. Pájecí letovací lampa PB kartuše. Využití - podpalování krbu, kotle, ohniště, grilu, pájení, nahřívání, rozmrazování, lze využít pro cukrářské účely a. Predám praktický plynový horák ( letlampa ) s piezoelektrickým zapalovaním na propán-butánové kartuše. Vaše objednávky a to jak z našeho eshopu, tak pro zákazníky Uloženka, děkujeme za pochopení.


Plynové mobilní hořáky na plynové kartuše od evropských výrobců. Velký výběr a skvělé ceny. Profesionálne letlampa a 3ks kartuše Supergas za skvelú cenu. Iba na Zvaracky-obchod.


Po minutí náplne sa dá horák použiť na novú kartušu. Na nahrievanie, flambovanie, podpaľovanie grilu. Plynový hořák, pájecí na plynové kartuše. Vybírejte z inzerátů. Plynová letlampa na kartuši, hořák, podpalovač.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Plynule nastavitelný plamen. Kempinková lampaNezávislý zdroj světla pro volný čas, při kempování a na dovolené. Letovací lampa víceúčelová na PB kartuše , jednoruční ovládání pomocí nastavovacího regulátoru. Kartuše chráněná ocelovým krytem, snadná výměna.


Dodáváme včetně kartuše Supergas. Več informacij o garanciji se nahaja tukaj. Při běžném užívání máte kartuše na dva roky. Přenosný plynový hořák neboli letlampa je vhodná nejen pro opalování, zapalování, rozmazování, nahřívání, ale také pro nenáročné pájení resp. Vhodný jako let lampa , pájecí hořák, zapalovač krbu.


Letlampa na kartuše

Tornado letlampa je vyrobena z odolného plastu, kdy plynovo hořák a kazetový držák kartuše jsou z oceli a mosazi. Lze ji jednoduše ovládat jednou rukou včetně regulace výkonu a piezo zapalování, které má životnost více než tis. Další nespornou výhodou letlampy Tornado je její hmotnost, která včetně plné plynové kartuše nepřesahuje 6g.


Praktická páječka s hadicí pro měkké a tvrdé pájení. Pracovní doba na jednu náplň je až hodiny v závislosti na velikosti plamene. Ocelovou sponou lze upevnit nádržku na pracovní oděv.


Letlampa na kartuše

Nebo mi tady rovnou hoďte odkaz na něco, co vyhovuje těmto požadavkům, budu vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky