čtvrtek 3. října 2019

Krby s výměníkem

Užít si romantiku sálajících plamenů s rodinou nebo přáteli a ještě ušetřit hotové peníze. Pokud hledáte pro svůj dům způsob, jak jej vyhřát levně a hlavně efektivně, kamna a krby s teplovodním výměníkem jsou tou správnou volbou a skvělým řešením. Nemusíte se bát žádných stavebních úprav, ani nákupu nových radiátorů. Krb s teplovodním výměníkem bez dalšího zatěžování vaší peněženky i obydlí může začít ihned pracovat pro vás.


Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení.

Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Základ pro krby s teplovodním výměníkem tvoří patřičná krbová vložka. Krbové vložky s výměníkem. Na trhu se můžete setkat se dvěma typy těchto vložek. U prvního z nich je výměník umístěn buď v dvojitém plášti vložky nebo přímo v topeništi a tvoří jej soustava potrubí, skrz které protéká voda a ohřívá.


Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu.

Palazzetti - luxusní kamna, krbové vložky, zahradní krby a kuchyně. Cera Design by Britta von Tasch - luxusní krbová kamna a krby do nízkoenergetických a pasivních domů. Carbel - kamna a krbové vložky v moderním designu. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem.


Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. Konstrukce teplovodního výměníku u krbových kamen Romotop je připravena inteligentním a vyspělým způsobem.


Výhody kamen s výměníkem. Kamna s výměníkem jsou schopná předat až výkonu do topných těles. Mezi jejich výhody patří sekundární spalování, nízké emisní hodnoty a většina kamen má vyjímatelný výměník. A jak je již zmíněno, je možné napojení do rozvodů radiátorů či ohřívačů vody. Stavíte, rekonstruujete nebo jen přemýšlíte o změně vytápění vašeho domu, chalupy či staršího bytu?


Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Zakoupením krbových kamen s výměníkem.

Výrobky zařazené do kategorie Krby s výměníkem jsou specifické tím, že kombinují teplovzdušný přenos tepla s přenosem tepla vodním. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání.


Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů. Taková krbová vložka může být propojena s topným systémem v domě, ať se jedná o podlahové vytápění, akumulační nádrž, bojler či napojení na topení v jednotlivých místnostech apod. Další renomovanou značkou je Aquaflam. Tříúrovňová regulace spalin a vzduchu umožňuje nastavit uživateli ty nejvhodnější podmínky pro danou instalaci krbové vložky s výměníkem. Sháníte do vašeho domova nebo na chatu krbová kamna?


Potřebujete krbová kamna s výměníkem ? Prodáváme krbová kamna s výměníkem za bezkonkurenční ceny. Více v našem internetovém obchodě Levnekrby. Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Stále oblíbenějším zdrojem vytápění rodinného domu či chalupy jsou kamna nebo krb s teplovodním výměníkem , které využívají získanou energii k dotápění celého domu a neslouží tedy pouze jako lokální topidlo.


Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu. Nabízíme krbové vložky s výměníkem od výrobců HS Flamingo,Haas Sohn,Kratki. Zahradní krby , příslušenství, fotogalerie. Krby na biolíh, příslušenství, fotogalerie.


Stavba krbu (seriál) NOVÉ ! Podle nové legislativy novostavby vytápěné elektřinou v kombinaci s kamny bez výměníku nevyhoví požadavkům PENB (průkazu energetické náročnosti budovy), a to kvůli vysokému podílu neobnovitelné primární energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky