středa 9. října 2019

Rozvody hepu

Pokud chcete měnit současně z rozvody i vodní čerpadlo – nemusíte, ale je to doporučované. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V případě, že má auto najeto tis.


Já teda nechal u toho samého motoru vyměnit rozvody v 90tis.

HEPU , to ať posouděj jiný, já bych jí nedal. AUTODIELY TOPCARS - ponúkame rozvody , rozvodová sada, rozvodový kit, rozvodový set, napínacia kladka, vodiaca kladka, tlmič vibrácií, rozvody motora, najlacnejšie rozvody , rozvodová reťaz, sada rozvodovej reťaze, napínač reťaze, klzné lišty, vodné čerpadlo, vodná pumpa za NAJLEPŠIE CENY! Contitech, to je taky origo a kladka nevim co tam je zač. Nebolo by na škodu, keby si napísal na aké auto to chceš, može ti tu niekdo ponúknuť celú sadu. Ale najčastejšie používana sada je asi INA, alebo SKF a pumpi od Hepa je tiež dobrá volba.


Ale zase si říkám, že ta vodní pumpa vydrží třeba jen 100tis ta neorigo, tak jestli ji tam nechat. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jinak pumpa už trošku pouštěla chladící kapalinu,ložiska O.

Rozvody motora) Hodnotenie produktu:. Hamar představuje: Vodní čerpadla HEPU P57 P64 P56 P551. Teď jsem zrovna měnil rozvody a dal jsem origo sadu z ccautodílů a Hepu pumpu, ten držák vodící klady tam je asi zbytečný měnit naní extremně namáhaný, soudím podle toho , co jsem viděl.


Proto asi není ani součástí origo sady. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Germany Významný výrobca čerpadiel a piestov pre.


Budu měnit rozvody na octávii 1. Máte s těmito díly někdo skušenosti? Sada rozvodov rozvod motora, rozvody motora, sada rozvodu motora,. TOYOTA COROLLA Compact (_E11_) 2. Kilometrový proběh 120. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. W pozri súvisiaci tovar SEAT AROSA (6H) 1. Nakúpte rýchlo a lacno autodiely pre VW - Volkswagen na COMCO.


Garancia kvality produktov a rýchle dodanie. Kvalitní autodíly se zárukou od výrobce náhradních dílů HEPU. Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by něko neporadil co všechno je potřeba když se dělají rozvody u feldy 1. Našel jsme na netu rozvodovou sadu včetně vodní pumpy a nevím zda je to vše nebo budu potřebovat ještě něco?

V této kategorii naleznete vše, co se motoru a převodovky týče, ať už se jedná o díly určené pro výměnu, servis, údržbu nebo kontrolu. Dnes sem s tim byl v servisu,sice ve Fordu,děda tam pracoval,tak si to poslechli. Někdo říkal,že to chce seřídit ventili a někdo,že to chce vyměnit ty rozvody ,ale vedoucí mechaniků mi taky řekl,že jsou to ty rozvody.


No takže to něchám v nejbližší době vyměnit a uvidím. Ještě,že tam je ten řetěz a ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky