pondělí 28. října 2019

Kamna thorma gent

Kamna thorma gent

Prostor ve spodní části kamen je velice praktický k dosoušení dřeva. Thorma GENT černá - krbová kamna. Topeniště kamen je obložené šamotem, litinový rošt, popelník. Z nich vytopí prostor velikosti až 1m3.


Kamna thorma gent

Volně stojící krbová kamna už nejsou jen zdroj tepla ale i elegantní doplněk vašeho domova. Proto dáváme důraz na design, bezpečnost a vysokou účinnost hoření. Z naší nabídky si můžete vybrat krbová kamna v tradičním designu ale i kamna vhodné do současných moderních domů. THORMA GENT černá - krbová kamna.


Ve spodní části spalovacího prostoru je litinový rošt, a pod roštěm popelník. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.


Kamna thorma gent

Mohou sloužit jako hlavní zdroj vytápění nebo mohou být náhradním zdrojem vytápění v přechodových obdobích nebo jako podpora hlavního topení v době hlavní topné sezóny. Gent - deflektor Strop topeniště pro krbová kamna Gent - náhradní díl pro krbová kamna GENT , slouží pro snadnou výměnu a obnovu topeniště krbových kamen. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 1m3. Svými kompaktními rozměry nezaberou mnoho prostoru.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. V kombinaci s moderní technologií spalování Vám krbová kamna zaručí efektivní vytápění a dostatečnou tepelnou pohodu.


Svou konstrukcí umožňují i spalování hnědouhelných briket. Horní vývod kouřovodu o průměru 1mm. Tedy vícestupňové spalování, které zajistí velmi malé množství popelu a kvalitní dohoření paliva.


Kamna Gent jsou vhodná na chalupu nebo. Tradice trvající přes sto let, v kombinaci s moderní technologií spalování, Vám přináší široké portfolio nejrůznějších spotřebičů, pro vytápění Vaší domácnosti. Krbová kamna Hörby černá dvouplášťová krbová kamna , eko. Jmenovitý výkon kW (kilowat) Rozsah výkonů až 5. Celkový vytápěný prostor až 110.


Vhodná pro vytápění prostoru až 1m3. Přikládací dveře jsou zasklené keramickým sklem s vysokou teplotní odolností. Dvouplášťová kamna s výkonem 5kW. Pro vyhřívaný prostor do 1m3. Doprava zdarma po celé ČR.


Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi. Prodám nepouzivana krbova kamna thorma BOZEN b, velmi zachovaly stav, při rychlém jednání sleva jistá. Jedná se o ocelová, dvouplášťová kamna , ohniště je vyloženo nehořlavým materiálem, rošt je litinový.


Kamna thorma gent

Udávaná energetická účinnost je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky