čtvrtek 18. června 2020

Životnost bojleru dražice

Zmiňovaná bakterie v těle člověka napadá dýchací cesty a způsobuje akutní zápal. Ke snížení životnosti může dojít v případech, kdy hořčíková anoda není pravidelně kontrolována, případně měněna, jak je uvedeno v návodu k montáži a obsluze. Děkujeme Vám za důvěru projevenou nákupem dalšího ohřívače naší značky a věříme.


Životnost bojleru dražice

Podle diskuzí má tento ohřívač vody menší životnost , takže by se mohlo stát, že po několika pár letech budeme muset ohřívač vody vyměnit za jiný. Díky svislému zavěšení vám pomůže ušetřit místo pokud nemáte moc. Já jeden takový mám, pořizoval jsem ho když jsem koupil barák a tudíž nebolo peněz nazbyt a věřte nebo ne, ale já ho mám let bez jediné poruchy.


Termostat do bojleru Dražice , též vhodný do jiných bojlerů - universální, krátká hřídel na knoflík Teplotní rozsah: 7-80°C Použití: bojler Dražice , vhodný pro regulaci teploty ohřívané kapaliny Důležité upozornění: Při výměně vadného termostatu nebo tepelné pojistky výrobce DOPORUČUJE výměnu celé kabeláže. Pokud bude tvrdý, doporučujeme kámen odstranit dřevěným předmětem (velmi opatrně, v žádném případě se nesmí poškodit smalt). Doporučujeme obstarat si nové těsnění pod přírubu a hořčíkovou anodu, jejíž životnost je počítána na roky a rovnou vše vyměnit. Opotřebení je pak odvislé od provozu a vody v oblasti.


Ekonomika provozu bojleru závisí také na jeho dlouhé životnosti, vybírat byste proto měli ohřívač, který bude co nejodolnější vůči korozi. I levný bojler by měl mít keramické topné těleso a hořčíkovou anodu, která vnitřní korozi účinně brání. Výhodou je, pokud je topné těleso. Někdy stačí jen vyměnit přírubu a je zase pár let klid. Staré modely slouží i přes let s dobrou údržbou, ale to dnes už nehrozí.


V každém návodu k bojleru je psáno že se má po nějakém čase čistit a při tom vyměnit (je-li to nutné) anodovou tyč. Studená voda do bojleru přitéká zespodu, teplá se odebírá nahoře pokud vím. Pokud trubka pro odběr teplé vody nevede rovnou nahoře z nádrže, ale prochází zpět vodou ke dnu tak všechny příznaky nasvědčují tomu, že došlo k jejímu poškození (dost masivnímu, není mi jasné jak) a poté, co studená voda napouštěná zespodu dosáhne místa poškození odvodní. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Odolnost vůči rzi a vodními kameni jsou klíčové faktory ovlivňující životnost boileru. Jaká je životnost bojleru ? Při správném zacházení a pravidelné údržbě může i levnější smaltovaný bojler snadno dosáhnout životnosti až let, aniž by doznal nějakého zásadního zhoršení stavu.


Běžná údržba by se měla provádět alespoň jednou za rok. Pokud velikost elektrody klesne cca na polovinu, je nutná její výměna. U bojleru by se tedy měla provádět pravidelná kontrola spojená s vyčistěním nádoby od usazenin.


Životnost bojleru dražice

Mám Protherm Lev neznámého stáří (cca let to bude), jehož součástí je bojler Dražice litrů, přesnější typ neznám, každopádně jsem blízkým ohledáním zjistil, že nemohu najít žádný šroub označený jako Mg. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Bojlery DRAŽICE na Alza. Vyžadujete od bojleru špičkovou kvalitu, dlouhou životnost a velký objem?


Pak by vaší pozornosti neměl uniknout elektrický bojler Dražice OKCEV 2(bojler 200l). Pochází z dílny české společnosti Dražice , která je proslulá svou spolehlivostí a důrazem na bytelné provedení. A právě to se vám u tohoto modelu dostane. Instalací vodního filtru prodloužíte životnost všech spotřebičů, které využívají vodu (pračka, bojler atd.).


Běžný smaltovaný bojler má životnost cca let. Začal téci kolem jímky na termostat. A při opravách bojleru ve stáří let smalt v pohodě, co jsem měl možnost vidět. Problémy jsou pak další – kolem. Pokud jste bojler dlouho nečistili, je možné, že po anodě již nebude ani památky.


Velmi záleží na kvalitě vody, která má vliv na životnost anodové tyče. Pro dlouhou životnost bojleru doporučujeme průběžnou kontrolu délky anody a její včasnou výměnu. Dočetli jste se v návodu k bojleru , že byste měli ohřívač vody nechat zkontrolovat již po 1. Přejděte na stránku OPRAVA BOJLERU a dozvíte se více. Chcete jen zkontrolovat bojler – ohřívač vody? Doprava ČR od Kč U tohoto produktu můžete v košíku zvolit výhodnější dopravu.


Montáž a výměna bojlerů. Postaráme se o montáž, zapojení či výměnu libovolného Vámi vybraného bojleru nebo průtokového ohřívače, ať už si ho objednáte v balíčku s montáží u nás, nebo zakoupíte sami a od nás si necháte bojler jen zapojit. Zdravím všechny, dnes ráno jsem zjistil, že bojler nenatápí, kontrolní dioda svítí, a po stažení na polovinu dřívějšího nastavení zhasne (byl zde zbytek nahřáté vody, podle mne termostat funguje).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky