čtvrtek 8. června 2017

Ekoscroll beta

Ekoscroll beta

V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Automatický kotel ALFA 5. Díky nadstandardně dlouhé spalinové cestě a kvalitnímu hořáku dosahují automatické kotle BETA účinnosti až 9. Hořák a řídící jednotka: Do automatických kotlů BETA instalujeme hořák s funkcí automatického zapalování, vyhasínání a čištění. Tento hořák má otočnou spalovací komorou, která dokáže.


Ekoscroll beta

Hořáky a řídící jednotky: Do kotlů BETA instalujeme hořák s funkcí automatického zapalování a vyhasínání. EKOSCROLL BETA TECH – český návod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Těleso kotle: Těleso výměníku kotle má osvědčenou konstrukci se svislými deskovými výměníky,.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Rozměry a technická data naleznete také ke stažení.


W účinnost: až 9 palivo: dřevní pelety třída kotle: 5. Teplovodní kotle BETA se samočinnou dodávkou paliva jsou určeny pro vytápění rodinných domků, bytových domů, menších komunálních objektů, chat a menších provozoven či podnikatelských budov. Tento kotel vás může potěšit automatickým zapalováním a vyhasínáním hořáku, jednoduchou konstrukcí kotle a hořáku a velkokapacitním zásobníkem pelet o objemu 3litrů. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kotel na pelety pracuje automaticky v celém r. Kotel bude k vidění poprvé na veletrhu FOR ARCH, který se koná ve dnech 20. Praze na výstavišti PVA EXPO Letňany. The website server is using IP address 91. Nastavení výhřevnosti pro Bílinu by mělo být po přepočtu max.


Ekoscroll beta

Tazatel psal že ani po min. Spočítejte si cenu topení s peletami. Kolik mě stojí vytápění za rok? Nechejte si posílat ZPRAVODAJ. EkoScroll BETA kotel pro pelety.


Při vývoji tohoto automatického kotle jsme vycházeli z osvědčené konstrukce se svislými výměníky z kotlového plechu P265GH o síle mm. Tato konstrukce má minimální nároky na čištění spalinové cesty v kotlovém tělese a zaručuje vysokou účinnost. To chcete do novostavby? Neblázněte, to není rozumná varianta. Když už tak automat na pelety - Ekoscroll Beta.


Ekoscroll beta

Pytlovanemu uhlí se vyhněte, není dobré a je drahé. Ale i tak, prostě do nového domu jsou vhodnější jiné zdroje tepla než kotel na uhlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky