pátek 23. června 2017

Nízké akumulační nádrže

High-quality bandanas for sun protection. Discover our great assortment of UV Bandanas! Jsou to výborně izolované ocelové nádrže.


Vhodně instalovaná akumulační nádrž v kombinaci s tepelným čerpadlem zajistí plynulý a bezproblémový provoz celého zdroje a sníží počet startů kompresoru tepelného čerpadla, čímž prodlouží jeho. Vyberte si u nás jedny z nejkvalitnějších samonosných plastových nádrží německé výroby s usazením bez nutnosti betonáže.

Najdete u nás buď samotné nádrže a nebo celé sestavy. Naše systémy umožňují plné využití dešťové vody na zahradě nebo v domácnosti. Zdrojem mohou být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory, krbová vložka, atd. Některé typy nádrží dovolují kombinovat zapojení i více zdrojů.


Nádrže typu NADO slouží k ukládání tepla v topném systému a umožňují ohřev. Zatímco široké nádrže jsou vhodné pro nízké místnosti, úzké mohou být snadněji přeneseny přes úzké dveře a tím se vyhnout bourání zdi. Nádrže ET se oproti ostatním vyznačují tím, že jsou úzké a relativně nízké , tudíž jsou vhodné k montáži do míst, kde by jiné akumulační nádrže nebylo možné instalovat.


Instalace nádrže Při instalaci podzemní nádrže na dešťovou vodu je potřeba důsledně dodržovat.

Nádrže na dešťovou vodu musí být instalovány jako podzemní. Materiál, ze kterého jsou nádrže vyrobeny, je odolný vůči téměř všem chemikáliím a je potravinářs. Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců. Podrobný popis jednotlivých typů akumulačních nádob naleznete v sekci Popis akumulačních nádrží.


U každé akumulační nádrže naleznete volitelnou položku pro volbu koupě izolace (v předposledním řádku). Po rozkliknutí si zvolíte, zda si izolaci objednávate. Plastové jímky (plastové nádrže ) rádi vystrojíme podle vašich představ na septiky, žumpy, akumulační jímky a zásobníky s výtlakem, jímky na pitnou vodu, neklademe meze na jejich vystrojení či tvary, rozměry. Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme.


Free Shipping Available. Check Out Food Clearance on eBay. Fill Your Cart With Color today! Sú vhodné pre zapojenie s kotlom, solárných kolektorov, tepelných čerpadiel a iných zariadeniach pre ohrev vody. Ploché akumulační nádrže na dešťovou vodu jsou vhodné pro instalaci v podmínkách s nízkou těžitelností zeminy.


Akumulačné nádrže sa používajú pre uchovávanie teplej vody. Nízký profil retenční nádrže zajišťuje jednoduchou manipulaci. Výkop pro ploché nádrže je možný provést také bez těžké techniky.


Slouží jako zásobníky přebytečného tepla, které využíváte bez nutnosti dodatečného topení.

Nízké plastové samonosné nádrže určené ke skladování splaškové a dešťové vody. Vhodné do míst, kam je obtížné dostat techniku na vyhloubení jámy pro jímku. Kvalitní německé výrobky.


U žádné jímky není uzamykatelný poklop součástí. Základem moderních akumulačních kamen jsou kvalitní feolitové cihly, které se nahřívají a později vydávají sálavé nebo. Akumulace tepla zajišťuje nejen ekologičtější provoz domácnosti, ale především se postará o úsporné a přesto efektivní vytápění.


V nabídce našeho e-shopu najdete široké spektrum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky