pondělí 19. června 2017

Horkovzdušný konvektor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je ľahký, pre pohodlnejší prenos slúžia zabudované madlá. Pomocou prídavných nožičiek je možné konvektor používať ako samostatne stojaci, pre upevnenie na stenu využijete montážnu sadu. Pomocí přídavných nožiček lze konvektor používat jako samostatně stojící.


Horkovzdušný konvektor

Pro upevnění na zeď využijete montážní sadu. Konvektor je lehký, pro pohodlnější přenos slouží zabudovaná madla. U konvektoru české značky CONCEPT v atraktivním černém designu oceníte výkonová nastavení s termostatem a možnost umístění na zeď. Pre upevnenie na stenu využijete montážnu súpravu. Chcete vedieť, či je cena 39.


A cseh CONCEPT márka konvektorával gyorsan felmelegszel még a hideg téli napokon is. A vonzó fekete design szép kiegészítője lesz otthonodnak vagy nyaralódnak. Könnyű, és a fogantyúk segítségével egyszerű áthelyezni, így ott fűthetsz be vele, ahol éppen szükséges. Konvektor českej značky CONCEPT vás zahreje v chladných dňoch aj zimnom období. Atraktívne čierne vyhotovenie bude krásnym doplnkom v obytných priestoroch doma aj na chalupe.


Nízka hmotnosť a madlá vám uľahčia manipuláciu s ním, a tak si s ním zakúrite kdekoľvek práve požadujete. Asigura un confort termic ridicat, motiv pentru care merita sa ii acordam macar cateva momente de atentie. Je lehký, pro pohodlnější přenos slouží zabudovaná madla.


Před prvním použitím prostudujte pozorně. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Vďaka prídavným nožičkám ho možno používať aj ako samostatne stojaci. Pomocou termostatu nastavíte požadovanú teplotu v miestnosti. Pri zapnutej funkcii kúrenia sa spotrebič bude striedavo zapínať a. Na upevnenie na stenu využijete montážnu sadu.


Kč což je ideální dáreček na Vánoce pod stromeček. Produkt se nachází v sekci Topidla, kde můžete najít další podobné dárky. Na konvektori českej značky CONCEPT v atraktívnom čiernom designe oceníte výkonové nastavenia s termostatom a možnosť umiestnenia na stenu.


A semleges fehér design szép dísze lesz otthonodnak vagy nyaralódnak. Je vybaveno dotykovým panelem s LED displejem, dvojitou pojistkou proti přehřátí a pojistkou, která spotřebič při překlopení vypne. Tento systém ochrany tak zajistí dokonalou bezpečnost pro vaši domácnost. Kamenné prodejny v Praze a Tachov?


Dnes objednáte, zítra dodáme! V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Díky přídavným nožičkám ho lze používat i jako samostatně stojící.


Pomocí termostatu nastavíte požadovanou teplotu v místnosti. Při zapnuté funkci topení se spotřebič bude střídavě zapínat a vypínat a tím. Browse and choose what you need.


Concept products sorted by category.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky