pátek 30. června 2017

Čelní deska anemostatu

Měření referenčního tlaku Pro jednoduché seřízení průtoků vzduchu je možné na přání vybavit připojovací komoru hadičkou pro měření referenčního tlaku a regulací průtoku, nastavitelnou pomocí lanka. K (čtvercová čelní deska ). Podle architektonických požadavků může být čelní deska anemostatu kruhová nebo čtvercová. Mohou být opět s kruhovou, nebo čtvercovou čelní deskou.


Výtokové plochy anemostatu jsou z pevných profilových lamel (kruhová konstrukce zaručuje při přivádění vzduchu rovnoměrné proudění do všech směrů) nebo z nastavitelných profilových lamel (změnou úhlu výstupu vzduchuje zajištěno intenzivní promíchání přiváděného vzduchu). ALCM 3CD jsou vyrobeny z ocelového plechu. Anemostat – čelní deska čtyřhranná 600x600xdeska.


RFD-SIRIUS se používá ve větracích a klimatizačních systémech jako vzduchová vyúsť s možností regulace vzduchu. Provedení anemostatů je - čtvercová deska. Vířivé anemostaty VVKR-600xa VVKR-600xmají nebo nastavitelných lamel v černé barvě. Doporučený teplotní rozdíl mezi vzduchem v míst- nosti a přiváděným vzduchem je °C. Vhodným nastavením lamel se.


Nastavitelné lamely čelní desky anemostatu jsou uspořádány radiálně. Hlava šroubu se zakrývá ozdobnou krytkou. ALCM 5CD jsou vyrobeny z ocelového plechu.


ALCM 2CD jsou vyrobeny z ocelového plechu. Montáž či demontáž čelní desky anemostatu je pomocí středového šroubu. ALCM 6CD jsou vyrobeny z ocelového plechu. Se skládá ze čtvercové nebo kruhové čelní desky, v které jsou uloženy stavitelné lamely.


Připojovací box je vyroben z pozinkovaného plechu. Rozměry 300x3- 825x825. Vaši zákazníci si tuto robustní pracovní desku odolnou vůči vlhkosti užijí po dlouhou dobu.


Další novinkou v této řadě je kompaktní pracovní deska , která je tenká pouze mm. Spoj nosníků přes čelní desku se šrouby. Box není součástí anemostatu , objednává se zvlášť. Spojovací šroub s bílou krytkou je standardní součástí dodávky anemostatu VVKR. MONTÁŽ: Čelní deska se uchytí k plenum boxu pomocí otvoru ve středu desky a spojovacího šroubu.


Plenum box se instaluje pomocí závěsů (závitových tyčí) do stropní konstrukce. Montáž Viditelné upínání pomocí středového šroubu přes čelní desku. Cena boxu je na poptání a je závislá na počtu a provedení boxů ( přívodní, nebo odvodní).


Lamely se dodávají v různých provedení uspořádání - základní (čtvercové). Nerezová schránka, zabere výškově celkem dva bloky u kterých se vyřízne zadní stěna, má čelní vhoz a výběr vzadu. Inzerát čelní deska v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Vostatek.


Tloušťka mm působí dostatečně masivně, ale zároveň deska zůstává přijatelně lehká pro snadnou montáž na stěnu. Povrch je tvořen vysokotlakým laminátem, který je odolný vodě i poškrábání. Popis: prodám čelní desku průměr 5mm,šířka mm,váha cca kg. Regulátory VAV KOMFOVENT.


Pásové bagry, čelní nakladače, minibagry, elektro bagry, půjčovna stavební techniky, nejlevnější bagry v ČR, kolové nakladače, hutnící desky, řezače. Deska kazetového anemostatu SA-B. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kruhové desky anemostatu CA (přívodní i odvodní) jsou určeny pro nízko a středotlaké systémy větrání i klimatizace. Přechodová deska s úchyty pro rychloupínák pro čelní nakladač Schmidt umožnuje snadné propojení stroje s pracovním příslušenstvím, které je osazeno Euro úchytem. Pracují s konstatním nebo proměnným průtokem vzduchu. Lze tak kombinovat jedno pracovní příslušenství pro dva stroje s odlišným typem uchycení.


Koncový element s vířivým směrováním vzduchu s pevně nastavenými lamelami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky