středa 21. června 2017

Interierová kamna na pelety

Kvalitní krbová kamna na pelety s výměníkem COLA - peletová kamna , krby na pelety , Stufe a pellet - Duration: 4:33. Kamna na pelety , interiérová, max. Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků.


V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění.

Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety. Vítáme Vás na stránkách PELETKAMNA firmy Vladimír Háza, která se zabývá prodejem a montáží: kamna na pelety ( kamna teplovodní, teplovzdušná, s rozvodem teplého vzduchu do vedlejších místností a kamna kombinovaná na dřevo a pelety ), kotle na pelety , peletové krbové vložky (teplovodní a teplovzdušné) včetně prodeje.


Peletová kamna existují kachlová, skleněná nebo ocelová. Záleží především na tom, kolik místností máte v plánu s těmito kamny vytápět. K vytápění jedné místnosti slouží klasická krbová kamna na pelety , která se vyrábí ocelová , kachlová nebo skleněná ve třech nebo více barevných variantách.


Jedinečná krbová kamna na dřevo a pelety s teplovodním výměníkem Ungaro Fire jsou na české trhu vyhledávaným zdrojem tepla.

Nabízejí ideální kombinaci spalování několika typů tuhých paliv např. Interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem VERNER dopřejí perfektní zážitek s minimální náročností na obsluhu, optimálním výkonem, moderním vzhledem a tradičně skvělou funkčností. Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety , zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem), které patří ke špičce na Evropském trhu. Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Výborným řešením jsou interierová krbová kamna na pelety COLA, která vám navíc přinesou celou řadu dalších výhod!


Při hoření pelet se v peletových krbových kamnech nevytváří kouř a. Na základě požadavků našich klientů, jsme rozšířili sortiment o krbová kamna na pelety. COSTA jsou konvenční (vzduchová) interiérová kamna na pelety , která jsou plně automatizována. Kotle a kamna na pelety. Jako spousta z Vas se rozhoduji jaky zdroj tepla pro svuj novy dum pouzit.


Rad bych pouzil interierova kamna na pelety. Nasel jsem zde vlakana tykajici se kamen Ecoidro od fy. Edilkamin, ale nenasel jsem zde zadne zkusenosti s velmi podobnymi kamny Duchessa Idro od fy.


Zalozil jsem tedy toto vlakno a rad bych pozadal toho kdo s. Registrační fáze do kampaně je v tuto chvíli ukončena. Děkujeme za Váš zájem o kampaň a těšíme se na setkávání při dalších našich aktivitách.

Narozdíl od klasických kamen umí peletová kamna produkovat výkon již od 5kW a tím jsou vhodná do moderních NED a pasivních domů. Kachle na pelety Vám poskytnú pohodlný, úsporný a automatický spôsob vykurovania. Všetky kachle majú zabudovaný elektronický programátor a digitálny display, líšia sa veľkosťou zásobníka a výkonom.


Krby Pinc- kamna , kotle, krby. Prodáváme kotle, krby a kamna na pelety a dřevo, zahradní krby, grily a kuchyně, luxusní sporáky. Pelety jsou v dnešní době velmi využívaným palivem. Může za to jejich příznivá cena, vysoká výhřevnost a také spotřebování malého množství na vytopení velkého prostoru. To už ale není zásluha přímo pelet, ale spíše jejich spalovacího zařízení.


K oblíbeným kotlům na pelety se v současnosti přidávají také interiérová kamna na. Již více jak let vyrábíme a prodáváme dřevěné pelety , převážně pro Liberecký, Středočeský, Ústecký a Královéhradecký kraj. Víme, že každý kotel na pelety , nebo interierová peletová kamna , potřebují pro svůj bezproblémový a hlavně ekonomický provoz jiný druh pelet. Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře zateplených domů, kde by použití peletového kotle nedávalo smysl.


Takto upravené mají asi o více energie jak kusové dřevo. A jak vlastně kamna na pelety fungují? Na první pohled bývají nerozeznatelná od běžných krbových kamen na dřevo.


Design jednotlivých typů se od krbovek nijak neliší, můžete mít tradiční i moderní kamna do různých stylů interiérů a na výběr jsou i kamna s keramickými prvky. Při bližším zkoumání však zjistíte. Liší se velikostí zásobníku a výkonem, dělíme je na teplovzdušná a teplovodní. Akční letní sleva -. Při platbě převodem dopravné zdarma. Předností je objemný zásobník paliva, který vydrží někdy i několik dnů.


Topíte elektřinou nebo plynem a Vaše účty jsou neúnosně vysoké? Snižte svoje náklady na vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky