čtvrtek 8. června 2017

Malá elektrocentrála

Přenosné malé elektrocentrály. Je možné jí napájet elektrospotřebiče odporového (žárovky, kávovary, topná tělesa) i indukčního typu (el. nářadí, čerpadla, ap.) Centrála je vybavena automatickou regulací AVR pro ochranu vašich spotřebičů. Najde uplatnění při kempování, na lodi, na menších akcích v přírodě, či na chatě, nebo zahradě.


Kontaktujte nás a my vám poradíme, či je táto elektrocentrála vhodná pre vaše potreby. Táto malá elektrocentrála EISEMANN vám zaručí dlhú životnosť a spoľahlivý chod.

U nás dostanete najvyššiu kvalitu a rýchly servis. Malá a tichá elektrocentrála pro méně náročné chataře a kutily s minimálními náklady na provoz. Utáhne lednici, počítač a další elektroniku. Kvalitní benzínová centrála s vysokým výkonem a 2× napájením pro 2V.


Ideální pro rodinné domy. Je možné nou napájať elektrospotrebiče odporového (žiarovky, kávovary, vykurovacie telesá) aj indukčného typu (el. náradie, čerpadlá, ap.) Centrála je vybavená automatickou reguláciou AVR pre ochranu vašich spotrebičov. Samozřejmě je schopna i napájení ručního elektronářadí, menších elektromotorů a všech ostatních třífázových spotřebičů.

Máme tak schopnost napájení třífázových spotřebičů napětím. Nájde uplatnenie pri kempovaní, na lodi, na menších akciách v prírode, či na chate, alebo záhrade. Stroje - Mala elektrocentrala bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tieto spotrebiče pri štarte potrebujú oveľa vyšší prú než majú menovitý príkon (kvôli stratám vo vinutí motora). Väčšina kvalitnejšie náradia je však. Malá invertorová jednofázová elektrocentrála vhodná pro kempování, rybaření, ale i jako záložní zdroj energie.


Invertorová přenosná elektrocentrála ITC Power GG20i o výkonu 2. Malá hmotnost a rozměry předurčují tento generátor pro operativní nasazení všude tam, kde je rychle. Elektrocentrály sú vhodné na všestranné použitie, od kempingu, po zahradkárčenie a voľný čas. Automatic Transfer Switch - elektrocentrála , která je zapojena do rozvodové sítě se sama nastartuje při výpadku proudu Benzín Druh paliva Profesionální benzínová jednofázová elektrocentrála s výkonem kVA, motor HONDA s automatickým startem ATS.


Jaké může mít elektrocentrála provedení. Mobilní elektrocentrála je levnější, s nižší hmotností, rozměry i výkonem.

Tento typ se hodí pro domácí použití nebo pro časté použití na cestách. Malá základní elektrocentrála pro občasné využití (chalupa, zahrada, karavan), ale i doma - a už vás náhlý výpadek elektřiny nikdy nepřekvapí. Rámová profesionální elektrocentrála , která klade důraz na dlouhodobý provoz bez nutnosti tankování paliva - nepřetržitý chod na celých hodin. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Sú vhodné tiež pre celú škálu použitia od domácnosti, záhrady až po použitie v stavebníctve alebo pri rôznych opravách.


Největšími devizami invertorových elektrocentrál jsou ale velmi nízká hlučnost a malá hmotnost, vlastnosti, které je doslova předurčují k použití v domácnostech jako záložní náhradní zdroje proudu, pro práce v terénu, při kempování, na slavnostech nebo při uměleckých produkcích. Kufříkové provedení je plně. Re: Malá elektrocentrála Příspěvek od Radek Úlehla years ago Musíš najít centrálu s el. Jestliže pracujete na místě, kde není trvalá provozovatelná elektrická napájecí síť, nabízí dobré řešení dodávky energie generátorová jednotka. Generátorové jednotky lze používat pro stavební práce, venkovní akce, pro počítačové systémy během oprav a dalších dočasných přerušení dodávky elektřiny.


Na našich pobočkách máme k dispozici širokou řadu. HERON kabel propojovací 1kW. Kabel propojovací 1kW pro digitální elektrocen. Díky systému regulace napětí jsou vhodné pro. Naprieč vysokej cene sa to zdá ako vskutku nízky výkon.


Primárnou skupinou, pre ktorú je generátor určený, sú turisti na horách. Na úkor toho tu však máme iba litrovú nádrž na palivo. Disponuje úrovňou krytia IP 23.


Kód: KD1Dostupnost: Skladem. Mobilní i samostatné motorgenerátory jsou nejlepší řešení, jak dlouhodobě zálohovat vaše zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky