středa 28. června 2017

Seznam kotlů pro kotlíkovou dotaci 2017

Podpořena může být pouze instalace zdrojů vytápění splňující přísné emisní požadavky. Kotle musí splňovat tzv. Zní to hrozivě a možná netušíte, oč jde. Pak se pusťte do výměny kotle, avšak pozor.


Rozhodli jste se žádat o dotaci ? Nový zdroj tepla musí splňovat podmínky dotace.

Tepelné zdroje, kterými lze nahradit stávající kotel na tuhá paliva naleznete v sekci seznam kotlů pro kotlíkovou dotaci. Navíc myslete na to, že je potřeba zdokumentovat stávající stav. Podmínky pro žadatele o dotaci a seznam registrovaných kotlů na webu. KOTLÍKOVÉ DOTACE NA VÝMĚNU STARÝCH NEEKOLOGICKÝCH KOTLŮ.


Zde je uveden seznam výrobků a technologií, které bude možné pořídit místo. Kotel na pelety Termika je nejmenší kotel na trhu splňující kotlíkovou dotaci. Zároveň plánujeme uspořádat diskuzi pro zájemce o kotlíkovou dotaci s občany, kteří v prvních dvou vlnách provedli výměnu kotlů a úspěšně získali dotaci.


Budeme hovořit o technických řešeních a zkušenostech při získávání dotace. Při objednání kotle dne 3.

Největší vzorkovna kotlů na tuhá paliva v ČR! Na rozdíl od dotačního programu Nová zelená úsporám, je u tepelných čerpadel registrovaných pro kotlíkové dotace možné jednoduše porovnávat jejich energetickou účinnost a vybrat si to, které má nižší provozní náklady. Výměna starých kotlů za nové a ekologičtější v ČR je přínosem pro nás pro všechny, protože právě lokální topeniště se zásadním způsobem podílejí na znečištěném ovzduší v ČR,“ vysvětluje ministr životního prostředí Richard Brabec. Seznam kotlů kotlíková dotace. Zažádat o kotlíkovou dotaci můžete pouze do 13.


Jeden zákazník bude na konci dne veřejně vylosován a získá vybraný kotel zdarma. Kdo nezažádá o dotaci na výměnu starého kotle nyní, ten už nebude mít další příležitost. Jsou vhodné pro Chytré budovy s téměř nulovou spotřebou energie (nZEB) a vhodné pro inteligentní ukazatel připravenosti budov - (SRI). Lhůta pro podávání žádostí o dotace začala 3. Postup pro vyplnění elektronické žádosti naleznete na stránkách Středočeského kraje.


Finanční prostředky na půjčky budou poskytovány Státním fondem životního prostředí prostřednictvím měst a obcí, které o tyto prostředky pro své občany zažádají. Přemýšlíte nad výměnou starého neekologického kotle? Chcete dosáhnout úspory až ? Nyní máte příležitost vyměnit svůj starý kotel za tepelné čerpadlo a navíc přitom ušetřit!


Připravili jsme pro vás seznam kotlíkových výzev podle jednotlivých krajů. Co když splňuji podmínky dotace, ale nemám dost peněz? Jsme český výrobce automatických kotlů na úhlí ,dřevo pelety a také kondenzačních kotlů a vše pro kotlíkovou dotaci. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Dotaci může získat pouze fyzická osoba a rodinné domy zapsané v katastru jako objekty určené pro bydlení s maximálně bytovými jednotkami.

Jakou výši dotace mohu získat? Ondřej Michalík si koupil nový kotel na uhlí od firmy, která mu měla zároveň i požádat o dotaci. Neudělala to - a teď chce doplatit tisíc korun.


Firma slibovala: Zajistíme vám kotel i dotaci. Lhůty pro jednotlivé administrativní úkony se tak mohou prodloužit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky