pátek 16. června 2017

Ešus hliníkový třídílný

Ešus hliníkový (mořený) - třídílný ešus. Je vyrobený z potravinářského hliníku a má mořený povrch. Toto nádobí je absolutně zdravotně nezávadné a má dlouhou životnost.


Sada obsahuje velkou misku s rukojetí o objemu l, malou misku o objemu 85l a víčko, které poslouží jako talíř. Ešus je vyroben z kvalitního potravinářského hliníku. Sada se skládá z velké nádoby, malé nádoby a víčka, které můž. EŠUS HLINÍKOVÝ - TŘÍDÍLNÝ. Originální ešus třídílný , který používá Armáda ČR.


Ešus se skládá ze tří dílů, viz foto. Ešusy jsou nepoužité, ale dlouhodobě skladované v armádních skladech. Trojdíný ešus s oušky z armádních zásob. Var ešus hliníkový trojdílný od 2Kč - Heureka. Které nádobí tedy vybrat?


Z praktického pohledu je na tábor stále nejvýhodnější klasický hliníkový ešus. Pro ty, kteří se obávají nepříznivých zdravotních. Ešus třídílný hliníkový MEVA,OMNIA jídelní souprava (AČR, CZ, ČSLA) nový. Třídílný hliníkový ešus.


Kvalitní ešus z pevného hliníku v osvědčeném designu ze skladů AČR. Ešus ALB FORMING hliníkový třídílný za skvělou cenu. Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR.


Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Jídelní sada třídílná se skládá z velké a malé misky, které jsou opatřeny drátěnými držadly a víčka. Klasický ešus v kvalitním nerezovém provedení. Je vhodné pro kempink, vybavení armád aj.


Hliníkový ešus disponuje sklopným držadlem. Kč bez DPH 19Kč s DPH. Obsah: velký hrnec litru, malý hrnec litr, poklička jako pánev nebo talíř. Nádobí je velmi lehké a praktické. Yate Ešus nerezový třídílný od 1€ - Heureka.


Ešus hliníkový třídílný

Ešus český třídilný hliníkový - použitý. AČR použitý materiál: hliník. Chcete zjistit které velikosti jsou konkrétně skladem a v. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Neohne se působením tepla, nebo když je ešus plný, takže nehrozí převrhnutí obsahu na zem.


Jedná se o vystavené zboží! Doporučujeme si zboží objednat na jednu z našich výdejen k osobnímu prohlédnutí. Oproti antikorové (nerezové) verzi se hliníkový ešus vyznačuje skoro poloviční hmotností.


Kvůli hliníkovému provedení doporučujeme používat příbor ze dřeva nebo plastu. Původně byla tato jídelní souprava. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy.


Přihlásit Zaslat zapomenuté heslo Nemáte účet? Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály. Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne!


Vojenský ešus originál z výstroje AČR - souprava ešusu se skládá ze dvou misek s držátky a víčka. Materiál - hliník Vyrobeno v ČR nebo SK III. Nemáte žádné Věrnostní body položka(y) - 0Kč.


Vítejte můžete se přihlásit nebo registrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky