pátek 30. června 2017

Teploměr lékařský

Jak vybrat infračervený teploměr. Ať už hledáte infračervený teploměr osobní nebo pro měření venkovní teploty, abyste si vybrali ten správný, měli byste vědět, podle jakých parametrů jej hledat. Nejprve vás proto seznámíme s pojmem Distance to Stop neboli s poměrem mezi vzdáleností a průměrem měřené plochy. Doba měření se pohybuje kolem minut.


Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání.

Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty. Pomocí lékařského teploměru snadno změříte tělesnou teplotu. Infračervený lékařský teploměr slouží k bezkontaktnímu měření tělesné teploty, kdežto stonkové lékařské teploměry používáme ke kontaktnímu měření tělesné teploty. Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění. Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr.


Bezdotykový teploměr ThermoFlash LX-Evolution. Pro měření v konečníku. Jená se o jednodušší variantu verze LX-260T např.

Vzhledem k tomu, že teploměr měří teplotu a ne teplo, měl by korektní český název přístroje být teplotoměr, nicméně označení teploměr je zažité a běžné. Domotherm je lékařský digitální teploměr s flexibilní měřící špičkou. Má akustický signál a velký displej. Slouží k měření… Kč – 1Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Díky inovativní technologii Age Precision i speciálnímu předehřátému hrotu se zobrazuje teplota podle věku a tak přesně víte, jestli má vaše dítě horečku nebo ne. Lékařský teploměr by vám doma rozhodně neměl chybět. Vaše tělesná teplota hodně napoví o tom, co se ve vás děje. A nemusí jít zrovna o žádné virové bujení.


Moderní digitální teploměry zvládnou ženám určit plodné dny, a s některými zjistíte dokonce i pokojovou teplotu. Potřebujete poradit s výběrem? Standardní digitální lékařský teploměr s ohebným hrotem. Klasický lékařský teploměr pod paži - bezrtuťový.


Na přesnosti se podílí širokoúhlá sonda a předehřátý hrot pro spolehlivější výsledky. Posledních naměřených hodnot se automaticky ukládá do vnitřní paměti. Digitální bazální teploměr slouží k přirozenému plánování rodiny, resp. Lze jej však také použít i jako lékařský teploměr k všeobecnému stanovení tělesné teploty.


Teploměry osobní) Hodnocení produktu:.

Infra teploměr je také vhodný k rychlému měření teploty kojenecké láhve, dětské výživy nebo mléka, vody ve vaničce pro koupání miminka, bezkontaktní infra teploměr MAIZU, bezkontaktní infrateploměr CA-MI, bezkontaktní teploměr BREMED a ušní infra teploměr CAMI, bezdotykový teploměr INFRAFOCUS. Hygienické (pohodlné) bezkontaktní měření teploty těla s odezvou do sec. Digitální lékařský teploměr FS 1měří teplotu po přiložení na čelo. Přístroj snímá teplotu těla 40krát za vteřinu, délka měření jsou tak pouhé vteřiny. Paměť posledního měření, automatické vypnutí po jedné minutě, teplotní alarm.


Součástí je praktický stojánek. Moderní bezkontatní infračervený teploměr pro celou rodinu s garancí až 40. Zaručuje nejpohodlnější a nejpřesnější měření teploty. Je jednoduše použitelný a velmi efektivní. Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry.


Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit. Nový, superrychlý, velmi přesný, bezkontaktní lékařský teploměr.


Měření bezkontaktním teploměrem podstatně snižuje riziko přenosu infekce, které hrozí při měření běžnými teploměry. V kategorii Lékařské teploměry naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky