pondělí 19. června 2017

Oběhové čerpadlo wilo návod

Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace. Jmenovitá světlost přípojky. Nevím jestli náhradní produkt má stejný směr výtlaku a stejné elektrické zapojení (konektor) aby se mohlo jen vyměnit.


Jelikož jsem udělal obytné podkroví, tak je výška topení 6m.

Nastavil jsem na něm výšku 6m ale je strašně hlučné, postupně jsem na. Suma sumárum mě to stálo 7Kč. Předchozí čerpadlo vydrželo let, což je úctyhodné.


Typový klíTechnické údaječ 3. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel značky Grundfos. ALPHAL je jen vylepšené a náhradní čerpadlo , které odpovídá kotlů vybavených čerpadly Grundfos.


Díky své kompaktní konstrukci, jednoduchému připojení k signálním kabelům kotlů (PWM) a toleranci při vyšších okolních teplotách se ALPHAL bez problémů zapojí do většiny kotlů vybavených čerpadly Grundfos, bez ohledu na značku kotle.

Oběhové (cirkulační) čerpadlo je určeno k údržbě bazénové vody a nelze ho použít k čerpání jiných druhů kapalin, nesmí být použito jako kalové čerpadlo. WILO STRATOS mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit nebo na přírubu a EC motorem s automatickým přizpůsobováním výkonu. Teplovodní vytápění všech systémů, klimatizací, uzavřené chladicí okruhy, průmyslová cirkulační zařízení.


Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace. Tento návod k obsluze obsahuje základní pokyny, které je nutno. WILO YONOS PICO mokroběžné oběhové čerpadlo , které šetří až roční spotřeby elektrické energie. Snadná montáž díky kompaktními rozměry, které umožní nahradit jakékoli stávající čerpadlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Oběhové čerpadlo Wilo Star-Z NOVA je určeno pro cirkulaci teplé pitné a užitkové vody v rodinných domech. Jedná se o vysoce účinné oběhové čerpadlo se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému příkonu 3-wattu umožňuje oproti starým modelům dosáhnout až úspory elektrické energie. Wilo -Yonos PICO je vybaveno novou funkcí automatického odblokování rotoru.


Dodává jistotu, že čerpadlo bude připraveno k práci i po době delší nečinnosti (letní odstávka), bez nutnosti složité demontáže. S nižuje nutnost volání servisu a garantuje správnou funkci zařízení. Zálohované oběhové čerpadlo.


Vlastníte kotel na tuhá paliva, nebo krbovou vložku a obáváte se jejich přetopení a poškození následkem výpadku proudu?

Firma Jablotron, která na našem trhu působí více než let, vyvinula unikátní zálohované čerpadlo. To je osazeno synchronním elektromotorem. Wilo -Geniax ušetří v centrálně vytápěných objektech v průměru energie na vytápění. Nahrazuje termostatické ventily a oběhové čerpadlo v suterénu.


Omezení výkonu Čerpadlo je vybaveno omezovací funkcí, jež chrání před přetížením. Oběhová čerpadla Wilo Yonos PICO patří mezi nejspolehlivější a nejprodávanější malá oběhová čerpadla pro rodinné domy. Jedná se o úsporná elektronicky regulovaná čerpadla s velmi nízkou spotřebou energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky