středa 14. června 2017

Elektricke auto

Zabudnite na sviečky, filtre, olej, rozvodový remeň výfuk, katalyzátor, filter pevných častíc… “NATANKUJETE” AJ DOMA Už žiadne zapáchajúce čerpacie stanice. Nabíjate pohodlne doma, počas nákupu či v práci, rovno z elektrickej siete 220V. Zistite koľko môžete ušetriť jazdou na elektromobil. Zadajte spotrebu svojho auta a počet najazdených kilometrov mesačne a zistite koľko by ste ušetrili, keby jazdíte na elektrinu.


Keď si vyberiete auto , premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb.

Doručíme do - hodín. Elektrické autíčka, vozítka, motorky, čtyřkolky, koloběžky na sklade. Každodenní akce a slevy. Největší český online magazín o elektromobilitě, elektrifikaci a budoucnosti dopravy.


Elektromobil, hybri plug-in hybrid a další zkrátka elektrické vozy! Elektrická vozítka jsou určena jak pro kluky, tak i holky od roku do let. Dieťa za volantom svojho prvého terénneho vozidla ? Vzrušení a radost z pohybu - to přináší elektrická autíčka a vozítka všem malým řidičům.


Ale nejde jen o obyčejnou hru.

Welcome to Auto Electric Supplies. AES are the leading suppliers of auto electrical components and accessories for modern and classic vehicles. Marine and boat electrical parts also supplied. If you are wiring or rewiring a vehicle, shop online or download a free AES catalogue and buy via mail order.


Diaľkové ovládanie pre rodičov umožňuje na diaľku ovládať vozítko a voziť dieťa, ktoré to nedokáže samé. Rôzne veľkosti, tvary, značky jedine u nás. Stačí se jen připoutat, nastartovat pomocí tlačítka a spustí se zvuk motoru.


Dětská elektrická autíčka za nejlepší ceny na internetu. Elektro auto je vyrobené z veľmi kvalitných materiálov, sedadlo je. Kúpil som si lacnú čínsku diagnostiku Elm3OBD II s WiFi. Viem nečakám od nej zázraky.


Po pripojení do zásuvky mi auto samovoľne uzamklo a vysvietilo kopec. Ak prší, žiadny problém, môže sa celoročne ísť ! Masívna konštrukcia, uzamknuteĺné ale aj odnímateĺné dvere. Technické informácie: Motory 2kusy, Maximálna dĺžka jazdy cca hodiny Doba nabíjania. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kategórie elektromobilov, na ktoré si môžete uplatnit dotáciu: Vozidlá kategórie M1: motorové vozidlá s najmenej štyrmi kolesami navrhnuté a konštruované najmä na prepravu osôb a ich batožiny, najviac s ôsmimi sedadlami okrem sedadla pre vodica. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky