středa 7. června 2017

Naftové topení 12v

Prodam nove horkovzdusne naftove topeni (bufík) znacky Vevor o vykonu 8kw (mam i 5kw variantu) vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto). Na rozdíl o jiných druhů topení , jako je plyn nebo dřevo, je toto naftové topení nejbezpečnější způsob, jak se ohřát. Není potřeba mít spuštěný motor naprázdno jen kvůli teplu v kabině. Popis: Naftové nezavislé horkovzdušné topení.


Kompletní montažní sada s dálkovym ovladaním, není třeba nic dokupovat. V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.

Topení do auta je vhodné zejména do starších vozů a také do horských oblastí, kde se řidiči musí s mrazivým počasím potýkat mnohem častěji. Prodám horkovzdušné naftové topeni na 12v výkon 5-5KW,výkon lze regulovat digitálním termostatem s dálkovým ovládáním. Jednoduchá montáž, montážní materiál dle fota je součástí dodávky. Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo.


Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut. Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře. V tomto kompletu zajišťuje vyhřívání kovové topidlo. Plný topný výkon topení 80W při napětí 12V.


Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima!

Nezávislé topení pro váš vůz. Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Repasovaná i nová nezávislá topení pro nákladní vozy, příslušenství k naftovým topením. Naftová topení Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodám plně funkční naftové topení 6bonna 12V.


Hodí se na vytápění garáže nebo dílny. K tomu na náhradní díly naftové topení x7-1m. Na námi dodávané topení Planar zajišťujeme i odbornou montáž. Jsme autorizované montážní místo a autorizovaný záruční i pozáruční servis na všechny produkty PLANAR. Všechna námi dodávaná topení PLANAR jsou oficiální distribuce pro EU a vztahují se na ně plně záruky výrobce pro EU.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Je jedno, kde zaparkuješ. Celou noc ti bude teplo.


Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. Svými obrysovými rozměry snese Planar 2D srovnání s topnými zařízeními jiných značek, a vzhledem k standardním místům pro uchycení se dá vyměnit za topná zařízení jiných značek, pokud je jejich. Pracuje nezávisle na běhu motoru.

Elektrické topení eThermo Top Eco je podstatně levnější než nezávislá topení poháněná palivem, a to až o , v závislosti na modelu vozidla. Používejte je také v garáži Toto nezávislé topení pracuje zcela bez emisí – což je dobré nejen pro životní prostředí, ale i pro vás. Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické, plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení , kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače. Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce.


Ponúkam nové, otestované nezávislé kúrenie- naftové 12V -5kw Spotreba nafty 2až4dcl za hodinu čo znamená zanedbateľné náklady na luxus. Kúrenie má nízku spotrebu el. Neskôr odoberá už len ventilátor max 40watt,.


Aukro Auto-moto Náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky