úterý 13. června 2017

Nabíječky astip

Záložní zdroje u Astip … Aktuální informace. Vzhledem k současné situaci v České republice je společnost ASTIP servis s. Termíny dodání se obvykle pohybují 7-kalendářních dnů. Vážení zákaznící, omlouváme se, ale výroba a dodávka nabíječů MAC byla do odvolání pozastavena.


Nabíječky akumulátorů ! Informace o obnovené výrobě, bude zde včas zveřejněna. Proč nejsou označovány všechny zdroje autotestem? Zdroj kontroluje funkčnost integrované nabíječky v průběhu celého procesu nabíjení a následného udržování v konzervačním režimu.


Dokáže tak včas předejít zničení akumulátoru kvůli. Společnost je zaměřena na vývoj, výrobu a prodej elektro součástek a zařízení. Dodává nabíječky autobaterií (gelové akumulátory, autobaterie Pb a AKU Ca-Ca).


Každý zdroj ASTIP průběžně kontroluje své funkce. Pokud autodiagnostika zdroje zjistí poruchu, potom se spustí alarm a výstup zdroje samočinně odpadne na elektrickou síť. Poruchu zdroj zjistí vždy v době, kdy je el. Vývoj a výroba elektrických zdrojů značky Astip - záložní zdroje pro tepelnou techniku, průmyslové záložní zdroje a nabíječky autobaterií MAC.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej a zásilková služba vlastních produktů a dalších výrobků. Vyjímku tvoří první zdroj ASTIP PS 150:T který je dodáván bez baterie a umožňuje připojení vaší vlastní baterie. Ostatní typy jsou vybaveny baterií s udanou dobou. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Astip najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zabýváme se velkoobchodním i malobchodním prodejem autobaterií a motobaterií VARTA, PERION, YUASA a extrémních autobaterií OPTIMA. Dále nabýzíme celý sortiment autohifi US BLASTER, trakční baterie, solární baterie, nabíječky DECA, dobíječe, měniče napětí, záložní zdroje fg-FORTE, startovací vozíky a autopříslušenství. Výběr nabíječky autobaterií – kapacita a proud jsou zásadní. Při výběru nabíječky autobaterií se zaměřte na důležité parametry, jako jsou kapacita nabíjené baterie či maximální a minimální dobíjecí proud.


Zajistíte tak správný a bezpečný průběh pozdějšího nabíjení. Test ukázal, že dražší nabíječky nejsou lepší než jejich levnější konkurenti. Avšak zároveň platí, že ani nejlevnější výrobky nejsou zárukou kvality. Těšíme se na Vaši návštěvu.


Parkování zcela bez problému přímo před prodejnou. Specializovaná prodejna nabízí autobaterie Varta, motobaterie Varta a trakční baterie Varta. Diagnostika elektro auta, nabíječky pro autobaterie, ekol. ZÁLOŽNÍ ZDROJ ŘADY ELSTON 1S-extBat - s vlastní autodiagnostikou! UPS záložní zdroje, jsou náhradní zdroje elektrického proudu 230V pro čerpadla různých výkonů a dokáží při výpadku dodávky z rozvodné sítě udržet v provozu kotel, oběhové čerpadlo ÚT nebo krbu, případně i celou kotelnu.


Baterie pro záložní zdroje skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. APC, EATON, FORTRON a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky