čtvrtek 8. června 2017

Horák hokej

Oficiální web českého hokeje. Jeho mladší bratr Michal Horák se taktéž zabýval hokejem, v české nejvyšší soutěži odehrál čtyři sezony ve dvou klubech a reprezentoval český národní tým v mládežnických kategorií. Jeho další medailovou nadějí je MS v hokeji v Dánsku. Roman Horák už nebude dál působit ve švédském klubu Växjö.


Zatím ale není zřejmé, kam povedou další kroky osmadvacetiletého reprezentanta.

Vedení desátého týmu základní části avizovalo odchod českého útočníka na klubovém webu. Zatím není zřejmé, kam povedou další kroky osmadvacetiletého reprezentanta. Dlouhé štreky mi chybět nebudou, ocenil Horák návrat ze Znojma do Zlína 24.


V úterý večer pomohl Znojmu k vítězství v Linci v rakouské nadnárodní hokejové soutěži EBEL, ráno už se. Free Shipping Available. Miroslav Horák - iSport.


Vedení Lakers, kteří v předčasně ukončené poslední sezoně obsadili desáté místo po základní části, avizovalo jeho odchod na klubovém webu. Hodonína nezklamal, útočník Komínek znovu lídrem Kolín, Vrchlabí i Šumperk postupují do Chance ligy, druhá hokejová liga může mít až deset nováčků Další rána pro hokej.

Please try again later. This video is unavailable. Premiérovou trefu v reprezentaci pak oslavil i další zadák Tomáš Pavelka. Kdo z nich zvládl poslepu, rychleji a. Horák otevřel skóre zápasu v čase 25:po asistenci krajana Jakuba Jeřábka.


V čase 26:se však Horák zasloužil o vyrovnání, když poslal do sítě puk po rychlém protiútoku. Patnáct let jsem hrál hokej , ale v juniorce se to začalo lámat. Všichni vyrostli, já jsem nevyrostl. Finsko - Česko 1:(1: 0: 0:1) Branky a nahrávky: 4. Zohorna (H. Zohorna, R. Zohorna), 59.


Komentář Oldřicha Horáka po utkání se Slovenskem. Scénář jeho debutu Domácí péče, který produkoval ve vlastní společnosti TVORBA films, získal ocenění od Filmové nadace. Najlepší hokejový zdroj na Slovensku. Výsledky zápasov, tabuľky, štatistiky, magazín, reprezentácia, mládež, príbehy a iné zaujímavosti z hokeja.


Nejnovější zpravodajství z české hokejové reprezentace - články, výsledky, tabulky, reportáže, analýzy, statistiky, rozhovory, sestřihy na iSport. Horák působil v nejslavnější hokejové lize světa celkem let.

Horák přispěl k vítězství Podolska nad Dynamem Moskva 5: Kašpar se zapsal mezi střelce Slovanu Bratislava, který zdolal 5:Chabarovsk. Pro oba to byla třetí trefa v sezoně, oba si navíc připsali. Viťaz dnes podlehl 2:na ledě Nižního Novgorodu a drží osmé poslední postupové místo do play off ze Západní konference.


Horák je s deseti góly třetím nejlepším českým střelcem v sezoně. Na rozdíl od předchozích duelů dnes jeho branka k výhře nepomohla, Viťaz prohrál 4:ve Vladivostoku. Oldřich Horák (hokejista) Hokej Zlín prodloužil smlouvu s veterány Tesaříkem a Veselým Útočníci Ondřej Veselý, Zdeněk Okál, Jiří Ondráček a obránci Radim Tesařík s Oldřichem Horákem podepsali nové smlouvy se Zlínem.


Vladivostok - Český obránce Vojtěch Mozík pomohl v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy gólem k obratu Podolsku na ledě Vladivostoku. V dresu Znojma by měl nastoupit již v pátečním zápase EBEL ligy na ledě rakouského Klagenfurtu. Rozhodla první třetina, kdy jsme vstřelili tři branky.


Od té doby už to bylo v pohodě, zhodnotil pro ČT stručně Horák , který v utkání nastřílel dvě ze šesti branek českého týmu. Páteční poledne přineslo v první lize hned čtyři přestupové novinky: Peter Mikuš posílil Vsetín, Martin Kadlec (na fotce) se vrací do Litoměřic, Oldřich Horák pomůže Porubě a na zkoušku do Přerova jde Milan Valášek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky