úterý 20. června 2017

Repasované kompresory klimatizace

Specialisté na opravy kompresorů klimatizace. Provádíme kompletní opravy a celkové repase těl autokompresorů i spojek kompresorů všech značek. Opravy kompresorů klimatizace. Všechny kompresory jsou kompletně rozmontovány, důkladně očištěny a zkontrolovány. Jsou namontovány nové díly a každá součást je kompletně testována, aby splňovala nebo přesahovala.


Na našich stránkách provozujeme také bazar s autoklimatizačními kompresory.

Nabízíme repasované chladírenské autoklimatizační kompresory za výhodné ceny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zlobí Vás autoklimatizace? Potřebujete novou autoklimatizaci nebo její naplnění chladivem?


Zabýváme se prodejem klimatizací pro osobní a nákladní vozidla a zemědělské stroje, včetně servisu. Výrobci aut nabízejí klimatizaci již v základní výbavě vozu, jindy je součástí speciální akce. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá.


Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení. Spojkové kompresory mají velkou nevýhodu v nemožnosti plynulé regulace.

Po přivedení proudu do cívky elektromagnetické. Od nás dodané kompletně repasované kompresory se vyznačují kvalitním a spolehlivým dodavatelem dílů odpovídajícím originální kvalitě opravovaného kompresoru a zárukou roky. Pozor na levné azijské díly - plagiáty, které většinou nedosahují materiálních kvalit potřebných pro začlenění do systému autoklimatizace vašich vozů. Vážení zákazníci, všechna naše střediska fungují i nadále v běžném režimu od 7:do 15:a jsou připravena vám vyhovět.


Neváhejte se na nás obrátit v případě jakéhokoli dotazu a volejte na tel. Sháníte kompresor klimatizace na Mazda Tribute? Kompresor klimatizace na Mazda Tribute za nejlepší cenu.


Společnost Samsung nabízí nejlepší klimatizační systémy, které uspokojí vaše potřeby, ať už hledáte řešení pro domácnost nebo pro firmu. EERPADLO POSILOVAČE ŘÍZENÍ Kompletní nabídka servočerpadel aktuálně zahrnuje více 1položek a pokrývá většinu všech běžných aplikací. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Objednejte si u nás klimatizaci s montáží a získáte slevu až ! Do bytů, domů a kanceláří doporučujeme dělené klimatizace typu SPLIT (jedna klimatizační jednotka vnitřní a jedna venkovní), aplikace klimatizace pro jednu místnost, nebo systém MULTISPLIT, kdy na jednu klimatizační jednotku venkovní je napojeno až klimatizačních jednotek vnitřních. Prodej turbodmychadel, opravy turbodmychadel, repase, AC kompresory , vstřikovací čerpadla. Prodáváme repasované kompresory klimatizace na všechny osobní a užitkové vozidla. Na repasovaný kompresor klimatizace dáváme záruku měsíců, je vždy potřeba vrátit starý díl, doručení cca 3-dny.


V případě, že kompresor nemáme skladem, tak jsme schopni opravit Váš poškozený, doba opravy. DENSO Díky rozsáhlému zásob dokážeme zajistit dodávku velké části náhradních dílů v tentýž den při osobním odběru nebo zasláním zboží expresní službou UPS a dodávkou do hodin v pracovních dnech po celém území SR a ČR.

Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). Klimatizační jednotka SPLIT.


Jsme autorizovaným distributorem výrobců Atmos, Schneider a Atlas Copco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky