úterý 13. června 2017

Hořáky pro automatické kotle

Dnes se na trhu objevuje široká škála hořáků ať už pro přestavbu stávajících kotlů nebo v nových automatických kotlích pro spalování různých materiálů - hnědé uhlí, černé uhlí, dřevěné pelety, rostlinné pelety, štěpka, piliny, hobliny, obilí a další materiály s granulací do cm. Hořáky pro plynové kotle nástěnné i stacionární. Ve stacionárních kotlích jsou hořáky často nazývány i jako hořákové trubice.


Do hořáků je vháněna směs vzduchu a plynu, která je následně zapálena ve spalovací komoře pomocí zapalovací elektrody. Tento princip dodávky paliva do spalovací části se nazývá retortový a připomíná hoření v kovářské výhni. Důležitým doplňkem k automatickým kotlům Defro patří jistě i hořáky.

Hořáky s pístovým podavače paliva jsou určené ke spalování uhlíkatých paliv. Vysoká účinnost kotle a patentované ložisko zásuvky zásobníku poskytuje bezporuchový provoz po celou dobu životnosti tohoto podavače, bez nákladného provozu a údržby. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A- výkon - kW.


Hořáky jsou určeny pouze pro kvalitní bílé pelety z měkkého dřeva bez kůry o průměru - mm, o délce - mm a výhřevnosti - MJ. Z násypky hořáku je palivo dodáváno šnekovým podavačem (motor s převodovkou, šnekovnice) do litinového kolena-retorty. Pro běžného majitele RD je možnost této kombinace nespornou výhodou. V době, kdy není čas na roztápění a časté přikládání (v průběhu pracovního týdne ) může kotel pracovat v automatickém provozu se všemi výhodami s tím spojenými ( např. napojením na ekvitermní regulaci ).

V naší nabídce naleznete univerzální i specifické ventilátory pro většinu kotlů. Většinu zboží v nabídce máme skladem. Nabízíme všechny komponenty automatických kotlů.


V našem sortimentu najdete automatické kotle , hořáky na uhlí i pelety v několika provedeních, regulace automatických kotlů a další komponenty pro automatické kotle a jejich instalaci. Kotle na dřevo, kotle na pelety a inovativní hořáky na pelety. Kotle Agro Uni jsou určeny pro vysoce efektivní spalování biomasy v různých podobách jako obilná zrna (oves), obilné směsi a pecky.


V kotlích Agro Uni je v automatickém režimu možné také spalování ekohrášku a kvalifikovaného mouru. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny! S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Automatické kotle ,litinové kotle ,ocelové kotle ,tepelná čerpadla, montáž, servis, revize.


Tepelná technika Greeneco je výhradním dodavatelem kotlů Kolton pro Českou republiku. Provádíme montáž servis a revize kotlů Kolton po uzemí Čr. V Kategorii náhradní díly pro kotle na tuhá paliva. A to hořáky , pro kotle na tuhá paliva, značky: Dakon, Hermann, Opop.


Připravujeme kotle na drobnou štěpku ve výkonových řadách. AUTOMATICKÉ SESTAVY 3. Ventilátor pro hořáky Boháč IV a VI, s adaptérem i pro hořák Ling.

Všechny služby provádí vždy náš profesionálně vyškolený personál. Hořáky kotlů MCE PELETOVÝ HOŘÁK – je možno zamontovat prakticky do jakéhokoliv kotle na tuhá paliva nebo olejového nebo plynového kotle. Hořák zabezpečuje čistotu kotelny a zvyšuje komfort topení. Je vybaven automatickým zapalováním a možnosti automatického odpopelnění.


Provoz hořáku je možno porovnat s hořákem olejovým popř. Leták automatické kotle Boháč. Komponenty pro kotle , kotelny, náhradní díly pro hořáky , regulace, šnekovnice, motory. Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS.


Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Kvalita spalování - Paliva pro peletový kotel MultiBio 30. Certifikované palivo 1: dřevěné pelety (C1) - Emisní třída kotle Ekodesign. Kotel díky otočnému hořáku MultiBio také bez problému spaluje dřevěné pelety nejnižší kvality aniž by se zhoršila emisní třída a nebo se snížil uživatelský komfort. Carbosmar – tekuté aditivum pro kotle na uhlí.


Patentovaný systém, který zajišťuje vyšší účinnost hoření a možnost nastavení optimálního spalování pro různé druhy pelet. Automatické čištění provzdušňovací komory probíhá společným otáčením spalovací a provzdušňovací komory. Naše kotle jsou primárně stavěny pro český trh a paliva běžně dostupná na našem trhu. Tvar a velikost násypky je možno vyrobit dle individuální potřeby zákazníka.


Na přestavbu stávajícího kotle na automatický provoz NELZE ČERPAT DOTACE! U peletových kotlů: automatické zapalování, fotobuňka, možnost ovládání kaskádového systému zapojení až kotlů. KOMÍNY PRO VŠECHNÍ TYPY KOTLŮ SAS.


Nově nabízíme keramické a nerezové stavební systémy komínu a pro kotle na tuhá paliva: dřevo, uhlí, piliny, brikety, biomasa, jemné uhlí, eko-hrášek, olej, plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky