čtvrtek 22. června 2017

Drážkovačka do zdiva

Za stejnou dobu drážku očistíte od přebytečného střepu. Jednoduchým výpočtem dojdeme k cca. Díky kvalitním diamantovým drážkovacím kotoučům je možné drážkování v betonu, železobetonu, přírodním kameni a téměř všech druzích zdiva. Drážkovací fréza neboli drážkovačka.


Pomocí dvou diamantových kotoučů drážkovací frézka umožňuje vyříznutí dvou podelných řezů v požadované šířce a hloubce.

Výhodou je použití dvou nebo pěti kotoučů, pomocí rozpěrných kroužků (kroužky jsou součástí balení). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K provádění přesných drážek do betonu a zdiva dobře poslouží drážkovací fréza, nebo-li drážkovačka. Velmi kompaktní konstrukce drážkovací frézy na dřevo umožňuje vedení jednou rukou zejména při opracování hran. Díky nastavování rozpětí a hloubky je možné vždy nastavit na co nevhodnější rozměry.


Výměna kotoučů je velmi rychlá a jednoduchá.

Rozměr kotouče je 1x 223mm. U frézy je možné nastavit hloubku a šířku řezání. Fréza je vybavena unikátními funkcí soft start. Hodí se pro domácí a hobby použití.


Užitečnou funkcí frézy je vývod pro odsávání prachu. Pila je zabalena v plastovém kufru. Fréza drážkovací do zdiva Bosch GNF A professional.


Protože se při těchto činnostech vytváří mnoho prachu, jsou naše drážkovačky vybavené vstupy pro připojení vysavače. Profesionálne drážkovacia fréza do zdiva FDWS-150K za skvelú cenu! Je to vlastně flexa, co má kotouče.


Ušetří Vám hodně času na stavbě (než to řezat flexou) a drážka bude rovná. Hloubka drážky nastavitelná pl. Tento stroj to zvládá v jedné operaci čistě, přesně a rychle. Toto je naměřeno v cihle. Odpověď bude velmi jednoduchá.


Prakticky se s tím nedá dělat. Kotouč má velký průměr a tlusté kotouče.

Pokud najedete do drážky, bude vás to vyhazovat ven a jenom se nadřete. Ale stačí koupit kotouče 1nebo 1mm a situace je jiná. Jedná se o model který má několik rozpěrných kroužků (jsou součástí balení), díky kterým lze jednoduše nastavovat.


Nakúpte lacno METABO MFE drážkovací fréza do zdiva. Metabo Záruka spokojnosti a kvality. Ponúkame široký sortiment náradia za skvelé ceny s rýchlym doručením. Iba od overených výrobcov na Rucne-naradie. Možností nastavení hlouby a šířky řezání.


Vývod pro odsávání prachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky