pátek 23. června 2017

Biokrb volně stojící

Biokrb volně stojící

Volně stojící biokrby, které můžete položit na podlahu nebo na stůl. Výhodou volně stojících biokrbů je, že je můžete kdykoli přesunout. Koupíte si krb, vybalíte, zapálíte a už se můžete jen těšit z pohledu do ohně.


Biokrb volně stojící

Přesně takhle jednoduché to má každý, kdo se rozhodne pro volně stojící biokrby. Palivem je v nich ekologický biolíh a krby lze bez potíží umístit jak v místnostech, stačí dodržet doporučený odstup od ostatních předmětů, nebo v exteriéru, ať už na. BIO-KRBY jsou ideálním doplňkem pro ty, kteří nemají možnost mít ve svém bytě či domě tradiční krb.


Zejména se jedná o objekty bez komínů. Je ideálním řešením pro lidi, kteří chtějí získat více realistický dojem z ohně. Rohový biokrb Corner, který si můžete buď položit nebo i zavěsit. Díky rozmanitým designům si své najdou i ti, kteří mají vysoké estetické nároky.


Biokrb volně stojící

Jednotlivé modely se neliší pouze designem, ale i rozměry, výhřevností, barvou, materiálem atd. Korpus biokrbu je vyroben z MDF desky stříkané bílou barvou. Srdcem biokrbu je regulovatelný hořák, díky kterému si umíte nastavit výšku plamene, dobu hoření, tepelný výkon a spotřebu paliva.


V ceně biokrbu jsou zahrnuty: 1. Biokrb je vyroben z nejkvalitnějších materiálů pomocí nejmodernějších technologií. Moderní design biokrbu navodí správnou atmosféru, jak byste měli doma krb na dřevo. Chcete mít doma teplo z krbu ale myslíte přitom i na svoje zdraví?


Biokrb volně stojící

Speciálně pro vás máme v našem sortimentu biokrby! Biokrby jsou správným řešním pro čistý zdroj tepla - hoření bio lihu nezpůsobuje vznik sazí, kouře či prachu. Tyto výhody vám umožní si dát biokrb kamkoliv budete chtít a užívat si tak pohodlí v teple. Jednoduše ho můžete přemisťovat dle nálady.


Oživte své chladné večery za přispění originálního dekorativního doplňku, jehož design nelze přehlédnout. Potřebujete pouze takové vhodné místo na podlaze, kde vám váš biokrb nebude bránit v pohybu a přitom udělá příjemnou atmosféru vašeho domova. Zahleďte se do plamenů, při nichž nevznikají žádné. Biokrb dokáže vyhřát velké pokoje bez potřeby komínu.


Hoří na bio lih, který čistě hoří - nevznikají saze, nekouří se z jeho spalování a taky se nemusíte bát o uklízení prachu. Na první pohled zaujmou svým designovým pojetím i pečlivým zpracováním. Na vás je, zda zvolíte krb klasického tvaru či ten, který například stojí na výšku.


Stavba a rekonstrukce Biokrby Odebrat filtry. Bio krb RubyFires Kos, volně stojící biokrb v různých provedeních Krémová bílá a černá. Skládá se z krbové římsy, vložky a hořáku.


Tento krb také můžete mít v úpravě bílé lakované MDF. Obecně rozlišujeme tři typy krbů na biolíh - závěsné, volně stojící a zabudované. Neméně oblíbené jsou i grily na biolíh. Rozdíly u konkrétních zařízení jsou i ve výhřevnosti.


Výhřevnost je obecně nižší než u klasických krbů, ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky