čtvrtek 13. srpna 2020

Topný kabel 1m

Ideální řešení pro obytné objekty a další aplikace menšího rozsahu. Topná kabel je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič o délce m je ukončen vidlicí. Dvoužilový topný okruh ( kabel ) se zvýšenou ochranou ADSV pro přímotopné vytápění s ochtŕanným opletením vhodný do koupelen (místností s vyšší vlhkostí) nebo i do běžných prostormožnost instalace do le. Samolepící hliníkové fólie pomáhají přenést teplo z pláště kabelu na chráněné potrubí. Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí.


Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m.

Jednožilový topný kabel ze slaněné rezistence, s ochranným opletením a vysokou mechanickou odolností, určený pro zalití do anhydritových a betonových podlah pro novostavby a. Doporučujeme Vám však řešení s klasickými topnými kabely a vhodné regulace viz. Potrubí se vždy opatřuje vhodnou tepelnou izolací (i přes topný kabel ). Kabel k potrubí přilepíme v celé délce hliníkovou páskou a opatříme tepelnou izolací. Topný kabel s termostatem PFP k ochraně potrubí.


Kabel topný k napáječkám, ochrana proti zamrznutí m, 15W. IPX7pro provoz je nutné použít transformátor V, který je možné zakoupit ZDE Technické údaje: Napájecí napětí 24V AC Základní d. Kabel je proto vhodný především pro svépomocné instalace v nekomerčních objektech nebo objektech.

Chrání potrubní systémy, střešní systémy, klimatizace a jsou instalovány jako hlavní řešení ekonomického podlahového vytápění. Do instalační krabice se zapojuje začátek i konec kabelu, při pokládce je nutné vrátit se s kabelem zpět. Samoregulační ohebný topný kabel nejen pro ochranu potrubí proti zamrznutí nebo ochranu okapů a jejich svodů před sněhem a ledem s aktivní délkou 1metr a topným výkonem 10W. Stačí zcela jednoduše omotat kolem potrubí a zapojit do zásuvky.


Připojovací vodič zakončený vidlicí je dlouhý m. Délka přívodního vodiče je 8m ( CYKY 3Jx). Thermalint - Kema topný kabel 1m. Topné kabely v předem daných délkách s přívodním šňůrou a vidlicí 230V. Velkoobchod chlazení, klimatizace a tepelná čerpadla. BEIJER REF v České republice.


Evropy, kde zákazníci mohou plně využít silné zázemí zahraničního vlastníka, který má tímto vytvořenou konkurenční základnu pro další expanzi. Okruh je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič délky 5m je ukončen vidlicí. Použijeme tedy topný kabel , jehož celkový výkon je minimálně 480W.


Kabel musí být nainstalován tak, aby rovnoměrně pokrýval celou délku potrubí. POZOR – délka kabelu by neměla být kratší než potrubí – k této situaci může dojít, pokud je zvolen kabel s vyšším měrným příkonem na 1m. Pro vnitřní i venkovní použití. Tepelné čerpadla vzduch vzduch pro topení.


Topný okruh s ochranným opletením pro protimrazovou ochranu potrubí.

Ekonomické topení s velkou účinností. Délka 1m , příkon 17W, s termostatem (topí jen když je teplota menší než stupně) a přívodní šňůrou 2m se síťovou vidlicí. Samoregulační topný kabel , délka od 1m , objednává se po 1m , kabel je možno délkově opravovat přímo na místě stavby. Více k samoregulačním topným kabelům.


Samoregulační topné kabely představují bezpečné řešení ohřevu nebo temperaci (ochrana proti zamrznutí) potrubí, zásobníků, ventilů a jiných průmyslových zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky