čtvrtek 6. srpna 2020

Zdravotnické kalhoty dámské

Upřesnit parametry Cena: CZK. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 8. Kalhoty , LAVENDA ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY. Vyberte si z naší široké nabídky střihů a barev dámských kalhot. V nabídce je množství pestrobarevných kalhot různých střihů v mnoha velikostech.


Zdravotnické kalhoty dámské

Do této kategorie patří dámské zdravotní kalhoty a sukně. Vybíráme pouze ty nejlepší modely, které splňují přísná kritéria, tak aby se v naší nabídce nacházely topové. Dámské záchranářské kalhoty s bočními kapsami.


Pracovní kalhoty pro lékaře mají moderní a pohodlný střih, takže vám dají zapomenout, že jste v pracovním. Vám přistupuje s novou aktuální nabídkou zdravotnických oděvů a obuvi, která navazuje na minulou kolekci a zároveň je rozšířena o nové vzory našich návrhářů. Zdravotnické oděvy dámské Zdravotnické oděvy dámské PRIMASTYL chráněná dílna s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše oděvy pro zdravotníky zhotovujeme z velmi kvalitních materiálů.


Zdravotnické kalhoty dámské

Pro zdravotnický personál vyrábíme lékařské košile, lékařské kalhoty , pláště, sesterské haleny a sesterské šaty. Vedle toho u nás najdete také bavlněná trika, polokošile, mikiny, fleecové bundy. Velikost S, M, L, Litex Collection. Nabízené dámské zdravotnické oděvy zahrnují mikiny a šaty s výstřihem do V nebo s kulatým výstřihem, které jsou dostupné v bílé, tmavě modré, modré i růžové barvě. Nabízíme Vám kvalitní dámské zdravotnické halenky od renomovaných výrobců Cherokee, Dickies a 7days, ušité z příjemných, nemačkavých materiálů, ve kterých se budete cítit vždy komfortně.


Můžete si vybrat z mnoha nejrůznějších praktických střihů, velkého množství vzorů i nádherných a zářivých barev. Většina střihů je k dispozici v krácené a prodloužené verzi a tak kalhoty padnou na každý typ postavy. Pohodlné dámské kalhoty LTEX s kapsami na volný čas i do práce.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Top je šitý zo 1 bavlny (piké).


Toto zdravotnícke oblečenie a odevy sú vhodné pre. Jsou kvalitnější a odolnější, než běžné zdravotnické pracovní oděvy, a to díky kvalitním materiálům a precizní české výrobě. Bílé dámské kalhoty z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Na předním díle všité dvě kapsy a na zadním díle kapsa s výšivkou. Sháníte kalhoty pro speciální příležitost anebo se prostě jen chcete čerstvě vyfiknout do práce? Vyberete si kalhoty volné, s vysokým pasem, kalhoty strečové nebo třeba přímo kalhoty společenské? Ruční práce, moderní design a kvalita materiálů. Naši lidé jsou náš poklad.


Složením slov „clinical“ a „textilie“ vznikl název ryze české oděvní společnosti. Zdravotní sestry a další zdravotníci u nás seženou nejen bílé pracovní zdravotnické kalhoty a to dámské i pánské. Máme velký výběr velikostí.


Zdravotnické kalhoty dámské

Dvě praktické kapsy umožňují mít nezbytné drobnosti po ruce rovněž během pracovního nasazení. Trenčín Slovensko : Kontakt. Zdravotnický komplet se skládá ze zdravotnické haleny a zdravotnických kalhot z revoluční kolekce Red Panda americké firmy Maevn. Zdravotnická halena se dvěma kapsami na úrovni beder a držákem na propisky v jedné kapse. Uniforma zdravotní sestry či typické zdravotnické oblečení jsou bluzony, košile, kalhoty či lékařský plášť.


Ochrana zraku Ochrana sluchu Ochrana hlavy Ochrana dýchacích. Mikina (flisová bunda) je šitá zo 1 polyestru - microfleace. Zaměřuje se především na ambulance odborných i praktických lékařů.


Zdravotnické kalhoty dámské

Nabízíme kvalitní oblečení pro každého ve zdravotnictví i pro jiné profese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky