pondělí 3. srpna 2020

Trychtýř se sítkem

Trychtýř plastový se sítkem Compass. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Dobře odolává olejům, kyselinám, pohonným hmotám a prasknutí.


Plastový trychtýř o průměru 21cm se sítkem. Celková výška 21cm, spodní průměr trubičky 23mm, šestihraný profil trubičky, pro odvod vzduchu při nalévání do láhví.

Sítko lze vyjmout a po použití očistit. Používáním tohoto webu s tím s. Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s nadčasovým designem s vysokou funkčností. Nerezová nálevka s odnímatelným sítkem , vhodná pro sypké i tekuté potraviny, se speciálním tvarováním spodní části přivádějícím extra vzduch do plněné lahve pro lepší plnění, o horním průměru 1mm a. V trychtýři z odolného plastu je vloženo kovové sítko jako ochrana před mechanickými nečistotami.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Horní průměr 1mm, celková délka 400.

Dále je trychtýř vybaven ohebnou nálevkou pro jednodušší manipulaci. Souprava je složena ze samotné nálevky, opatřené sítkem proti nečistotám,. Rovná nálevka na palivo z plastového materiálu se sítkem. Je určený k mazání dvoudobých benzinových motorů se středními.


Kvalitní plastový, dvoudílný trychtýř s flexibilním hrdlem a sítkem proti nečistotám. PP), průměr nálevky 100mm, vhodný pro nalévání benzinu, nafty , olejů, ředidel. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Položek k zobrazení: 7. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky.


Kvalitní kombinovaný plastový trychtýř s vyšším límcem, vyměnitelným jemným mosazným sítkem , držadlem, se závěsným očkem a odšroubovatelným úhlovým výtokovým nástavcem. Tento trychtýř se sítkem a širokým spodním výstupem je výborný pro výrobu domácí marmelády, tvarohu, domácího sýru, pro filtraci mléka nebo ovocných šťáv. Nerezový trychtýř se sítkem je nepostradatelným praktickým pomocníkem při zavařování. Redukuje nepořádek při nalévaní a ochrání i hrdlo sklenice před znečištěním. Výrobky Kilner jsou kvalitní a tradiční již přes 2let.


Praktický kuchyňský trychtýř od značky Rig-Tig bude skvělým pomocníkem do vaší kuchyně. Díky odnímatelnému filtru vám může například pomoci odfiltrovat semínka z domácí ovocné šťávy, či odstranění usedlin při dekantování vína.

C ilio je Německá značka, která vyráb í vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s nadčasovým designem s vysokou funkčností. Oválný trychtýř z odolného plastu s kovovým sítkem , rozměr pro nálevku x 13. Technická data průměr trychtýře 1mm celková. Použití: průmysl, řemeslná vý.


Objednejte dnes do 16:00. Free delivery and returns on eligible orders. V této kategorii najdete ostatní kuchyňské náčiní. Küchenprofi je německá firma s dlouholetou tradicí.


Výrobky této společnosti vám usnadní a zpříjemní každodenní vaření a vůbec nezáleží, jestli jsme profesionální kuchař nebo jen příležitostný uživatel kuchyňského náčiní. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky